Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Új típusok és klasszikus modellek bemutatója a 2018-as Caravan Salon-on

2018.08.31

Forrás: Porsche Hungaria, Volkswagen Haszonjárművek Sajtóközlemény
• Először látható a Crafter-alapra épített új Grand California
• Bemutatkozik a Bulli-alapra épített “California 30 év” jubileumi modell


•  A felépítményeket gyártó cégek is elhozzák a Volkswagen alapra épített  lakóautóika

A Volkswagen Haszonjárművek új lakóautó  modell kínálatot mutat be a 2018-as Caravan Salon-on Düsseldorfban. Egyrészt itt tartják a jelenlegi Crafteren alapuló Grand California világpremierjét, illete a   lakóautók augusztus 24-szeptember 2 között sorra kerülő legnagyobb kiállításán tartják az új “Calfornia - 30 év” bemutatóját is. Ez utóbbi egy különleges, jubileumi Bulli, és mindössze 999 darabos sorozatban jelenik meg az ikonikus lakóautó 30. születésnapja alkalmából.

A Grand California:
A 2018-as szalon fénypontja az új Grand California, vagyis a Crafter innovatív hajtásával futó exkluzív lakóautó, melyet vezetőt segítő-, valamint információs-szórakoztató rendszerekkel szereltek fel.  A Grand California révén a Volkswagen Haszonjárművek  egy modern, fiatalos és egyedire tervezett lakóautót alkotott. Egyértelmű stílusával, világos színeivel és aprólékosan kigondolt részleteivel a gyártás-közeli állapotban lévő  modell a tavalyi tanulmányautó megvalósítása, és várhatóan 2019 elején kerül piacra. A Grand California főbb jellemzői: tágas hátsó háló-lakrész rögzített ággyal, a tetőtérben opciós gyerekággyal, mozgatható panoráma tetőablak  és egy teljesen felszerelt   mosdó-fürdőszoba. A hagyományos elsőkerék meghajtású  autó alternatívájaként  összkerék meghajtású 4MOTION  Grand California  bevezetését is tervezik.

A “California  -30 év”
A Transporter harmadik nemzedékén alapuló California harminc évvel ezelőtt mutatkozott be, és jelenleg  ennek hatodik nemzedéke fut az utakon. Az elmúlt 30 év alatt a népszerű lakóautóból több,  mint  165.000 darabot adtak el. A Volkswagen Haszonjárművek márka  az évfordulót a “California- 30 év” modellel  ünnepli, ami korlátozott darabszámban, 999 darabos sorozatként jelenik meg.  A Bulli génjeivel rendelkező kompakt California vonzó ajánlatot jelent minden olyan vásárló számára, aki a mindennapi autójaként  egy lakóautót kíván használni.   Az évfordulós modell egyedi tulajdonságai  között is kiemelkedik az újratervezett, elegáns “Bright Wood” kárpit, a különböző berendezések feljavított változatainak beépítése, és a kontrasztos Reflex Silver Metallic vagy  Indium Grey Metallic színre fújt felnyitható  tető. A korlátozott számban megjelenő gépkocsi   sorozatszámát a B-oszlopon lévő két emblémába építették be.  A Volkswagen Haszonjárművek a piacvezető Californiát  három további specifikációval is bemutatja a Caravan Salon-on, melyek Beach Edition, Coast és Ocean Grey változatban mutatkoznak be.  

A Volkswagen Haszonjárművek
„Világszerte a legjobb szállítási megoldásokat kínáljuk ügyfeleinknek”
A Volkswagen Haszonjárművek a Volkswagen-csoport önálló márkájaként globálisan fejleszt, gyárt és értékesít könnyűkategóriájú haszongépjárműveket. Termékei között szerepel a Transporter, a Caddy, a Crafter és az Amarok sorozat. Ügyfeleivel konzultálva a Volkswagen Haszonjárművek színvonalas járműkoncepciókat, valamint telematikai és logisztikai megoldásokat kínál, mégpedig a természeti erőforrások kímélése és a lehető legmagasabb színvonalú gazdaságosság jegyében. A márka 2017-ben mintegy 497.900 könnyűkategóriájú haszonjárművét értékesítette, amelyek Hannoverben (Németország), Poznańban (Lengyelország), és Wrześniában (Lengyelország) készültek. A Volkswagen Haszonjárművek világszerte több mint 21 ezer munkatársat foglalkoztat.

www.vwh.hu    


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Múzeum, ipartörténet, veterán ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Volkswagen ; Munkagép, haszongép ; Kiállítás, konferencia

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: