Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Siemens megoldás az Ethernet hálózaton táplált ipari kivitelű switchek növekvő adatmennyiségének kezelésére

2018.09.07

Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens Ruggedcom portfolióját egy új Ethernet 19” switch kibocsátásával bővíti, amely támogatja a Power-over-Ethernet technológiát.


A készülék magas portsűrűsége akár 24 Power-over-Ethernet porttal jelentősen csökkenti a beruházási költségeket a szükséges hálózati eszközök számának csökkentésével. Az RST2228P szolgáltatásai közé tartozik az Ethernet hálózaton történő tápfeszültség ellátás, a precíziós időszinkronizálás és a hálózati kommunikáció megvalósítása egyetlen hálózaton keresztül, ez segít a karbantartási költségek csökkentésében, amelyek az egyedi vezetékezést igénylő időzítési vagy táplálási megoldások esetén merülnének fel. A CLP interfész port lehetővé teszi az eszközök terepi cseréjét a Ruggedcom CLP kiemelhető adathordozó használatával, amellyel automatikusan a meghibásodott eszköz konfigurációja átmásolható a csereegységre, egy kevéssé valószínű meghibásodás esetén. A készülék kemény környezeti feltételekhez minősített, üzemi hőmérsékleti tartománya -40 és +85°C között található, továbbá, védett az elektromágneses interferenciával szemben (EMI). A készülék felhasználható a villamosenergia-ipar, közlekedés, valamint olaj- és gázipar szigorú környezeteiben és ideális a növekvő mennyiségű adatok kezelésére.
 
A Ruggedcom RST2228P egy robusztus kialakítású Layer 2 switch, 4 integrált 1/10 Gbit/s uplink szolgáltatással és akár 24 terepi modulos 10/100/1000 Mbit/s interfésszel, amely teljesíti az IEEE 1588 transzparens órajel és Power-over-Ethernet követelményeket az IEE 802.3bt (tervezet) előírásai szerint. A Ruggedcom RST2228P Ethernet hálózati tápfeszültség táplálással rendelkezik, legfeljebb 24 készülék táplálására, összesítve 500 Watt teljesítménnyel, portonként max. 60 Watt teljesítménnyel. A termék elő-konfigurálva is rendelhető telepített modulokkal, de biztosítja a gyors terepi telepítést és módosításokat külön rendelhető adattároló modulokkal: Ruggedcom RMM2973-4RJ45, RMM2973-4FC, RMM297304POE, RMM297304PFC, RMM2972-4SFP és RMM2942-4LD2 – ez teszi lehetővé az egyszerű migrálást rézhálózatról száloptikai hálózatra (ez a digitalizáció egyik legnagyobb kihívása). További megtakarítás érhető el azzal, hogy a felhasználó csak az olyan RST2228P modulokat vásárolja meg, amelyek a sürgős szükségletek kielégítésére szolgálnak.

További tájékoztatás honlapunkon: www.siemens.com/rst2228p  

www.siemens.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; - Siemens

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: