Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Mezőhegyesre várjuk a kiállítókat és a látogatókat

2018.06.21

Forrás: Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, Szántóföldi Napok, Hírek
Már zajlanak a II. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow – Mezőhegyes elnevezésű szántóföldi szakmai rendezvény előkészületei. A kamara várja további kiállítók jelentkezését.


A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 2017-ben rendezte meg az I. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow – Mezőfalva elnevezésű bemutatót és kiállítást, amely az ország legnagyobb szántóföldi szakmai rendezvénye volt. A 130-nál több kiállítóra az esemény két napja alatt több mint 15 ezer látogató volt kíváncsi.

A kedvező szakmai és látogatói fogadtatásra tekintettel a kamara idén is megrendezi ezt a bemutatót: 2018. szeptember 20-21-én a mezőhegyesi Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság kiállítási centrumának több mint 40 hektáros területen a tavaszi vetésű növények lesznek majd fókuszban.

A II. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow – Mezőhegyes bemutató és kiállítás előkészületei már zajlanak, és a kamara várja további, mezőgazdasági tevékenységet végzők számára terméket, szolgáltatást kínáló cégek jelentkezését. A 2018-as rendezvény részletes tájékoztatója és a jelentkezési lapja a linkre kattintva érhető el. Amennyiben bármilyen kérdése lenne a rendezvénnyel kapcsolatban, kérjük, legyen kedves érdeklődni a következő  e-mail címen:  szantofoldinapok@nak.hu.

www.szantofoldinapok.hu 


NEWS ; Ipari hírek ; Munkagép, haszongép ; Fém, gépipar ; Agrár ; - NAK ; Élelmiszer ; Kiállítás, konferencia

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: