Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Ilyen kilátás még nem nyílt a Sziget nagyszínpadra

2018.08.09

Forrás: Mercedes-Benz, Hírek
Pazar panorámát nyújtó terasz, DJ pulttá avanzsált X-osztály, hatalmas méretű, A-betűt formáló kapu, és egy több méter magasan kiállított, új A-osztály: a Mercedes-Benz ismét számos meglepetéssel készül a Sziget VIP-ben.


Idén is különleges installációval várja a Mercedes-Benz a Sziget Fesztivál VIP részlegébe a látogatókat, melynek fókuszában a csillagos márka újgenerációs kompakt autója, az idén debütált A-osztály áll. A vendégek egy 8,5 méter magas, "A" betűt formáló kapun juthatnak be, ahol a hazai gyártású A-osztállyal 4 méter magasan a fesztivál területére panorámát nyújtó teraszon készíthetnek fotókat - háttérben a nagyszínpaddal.

A csillagos márka a hangulatról is különleges programelemekkel gondoskodik. Esténként a Mercedes-Benz pickup, az X-osztály platóján kialakított DJ pultból szólnak a legnevesebb előadók slágerei. Ugyanitt péntek este egy különleges, 60 perces buli lesz a Mercedes-Benz VIP fő attrakciója, melynek során Lotfi Begi a hazai zenei élet legmenőbb előadóival együtt egy erre az estére összeállított produkcióval szórakoztatja a közönséget. A vizuális élményt a DJ pulttá varázsolt X-osztály mellett egy eddig nem látott, LED függönyre vetített látványshow fokozza.

A Mercedes-Benz számára kiemelt fontosságú a brand képessége a megújulásra, valamint az, hogy lépést tartson a folyamatosan változó ügyféligényekkel. Ezzel a szellemiséggel összhangban a márka 6 éve képviselteti magát a Sziget Fesztiválon, illetve annak VIP részlegében. 2016-ban egy valódi, függőlegesen a falra szerelt Formula-1-es autót csodálhattak meg a vendégek, tavaly pedig egy több mint 2,5 tonnás, 45 fokban döntött, 5 méter magas rámpára felhelyezett Mercedes-Benz G-osztály varázsolta különlegessé a Sziget VIP-et.

www.mercedes-benz.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Mercedes

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: