Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Így készül az Audi az 50. Kékszalagra – Debütál az Audi Q8

2018.07.25

Forrás: Porsche Hungaria, Audi Sajtóinformáció
A vitorlázás az előre mutató technológia, a dinamizmus, az esztétikum és a sportszerű, ám kemény és kitartó küzdelem sportja, mely tökéletesen illik az Audi sportos, progresszív és innovatív stílusához.


A márka ennek köszönhetően évek óta elkötelezett támogatója a vitorlássportnak és a Kékszalagnak, amelyet már több, mint egy évtizede támogat. Ez az esemény kiváló lehetőség arra, hogy az Audi bemutassa legújabb SUV modelljét, az új Audi Q8-at, amely Magyarországon először itt lesz látható. Az 50. Kékszalag kizárólagos autós partnere az Audi. A jubileumi verseny alkalmából számos programmal készül a márka a látogatók számára.

Audi Shuttle
Az Audi legújabb modelljei, az új Audi A6, A7, A8 a versenyzők számára ingyenes shuttle szolgáltatást biztosítanak Balatonfűzfő - Tihany útvonalon. Minden a kékszalagon nevezett versenyző plusz egy fő kísérő jogosult igénybe venni ezt a szolgáltatást, amelyet a rendelkezésre állás függvényében teljesít az Audi. A shuttle szolgáltatás a versenyzők számára a július 25. 09:00- tól július 26. 09:00-ig valamint a július 26. 19:00-tól július 28. 00:00-ig tartó idősávban érhető el.

Audi Race Lounge
A vitorlás étterem mellet lévő területen a látogatók megismerkedhetnek az Audi legújabb SUV modelljével az új Audi Q8-al, amely Magyarországon először itt lesz látható.

Audi Q Experience
Az Audi Q modelljei nem ismernek lehetetlen. Most személyesen is megtapasztalható, mit tudnak az az új Audi Q2, Q5 és Q7 SUV modellek. A tesztvezetésre történő regisztrációra, a helyszínen a vitorlás étterem melletti Audi Q Experience feliratnál lesz lehetőség.

Audi Speed Challenge
A Kékszalag leggyorsabb hajói idén is a balatonfüredi móló előtt versenyeznek majd egymással, a nézők pedig testközelből élvezhetik a száguldó katamaránok küzdelmét. A versenyzők egy téglalap alakú, 800 méteres pályán tesznek arra kísérletet, hogy egy óra alatt a lehető legnagyobb sebességet hozzák ki hajóikból.  

Az AUDI a prémiumszegmens egyik legsikeresebb személygépkocsi- és motorkerékpár-gyártója az Audi, Ducati és Lamborghini márkáival. A világ több mint 100 piacán van jelen, s 12 ország összesen 16 helyszínén termel. Az AUDI AG százszázalékos tulajdonú leányvállalata többek között az Audi Sport GmbH (Neckarsulm/Németország), az Automobili Lamborghini S.p.A. (Sant’Agata Bolognese/Olaszország), valamint a Ducati Motor Holding S.p.A. (Bologna/Olaszország).

2017-ben az Audi összesen mintegy 1,878 millió Audi gépkocsiját, 3,815 Lamborghini sportautóját és 55.900 Ducati motorkerékpárját szállította ki ügyfeleinek. A 2016-ös év során az AUDI AG 59,3 milliárd euró forgalom mellett 3,1 milliárd euró működési eredményt ért el, s jelenleg világszerte mintegy 90 ezer főt foglalkoztat, közülük nagyjából 60 ezret Németországban. Az Audi új termékekre és a hosszú távon fenntartható technológiákra összpontosít, a jövő mobilitása szolgálatában.

www.audi.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Audi

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: