Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A SCANIA CO2NTROL CUP 2018 júniusi nyertese átvehette a neki járó díjat

2018.07.09

Forrás: Scania, Sajtóközlemény
A június 1-jén startoló verseny során a Scania a hálózatba kapcsolt járművezetők teljesítményét értékeli a flottamenedzsment-rendszer adatai alapján.


A napi munkavégzés közben a résztvevők vezetési stílusának hatékonysága számít, és az így, a flottamenedzsment-rendszerből nyert üzemelési adatokat kielemezve kerülnek ki a legjobbak és azok, akik a legnagyobb fejlődés érik el.

A közép-európai Scania CER régió (Csehország, Szlovákia és Magyarország) járművezetői büszkélkedhetnek a Scania Járművezető-támogatás legjobb minősítő eredményeivel nemcsak Európában, hanem világszinten is. Ezen képességeit bizonyíthatta az a 2181 versenyző, aki benevezett a megmérettetésre. Magyarországon 880, Csehországban 758, Szlovákiában pedig 543 résztvevő szállt versenybe az országonkénti 150 eurós Scania Truck Gear ajándékutalványért, mely a három hónapon keresztül tartó verseny legjobbjainak jár. Így három ország három sikeres járművezetője válogathat a Scania webshopról.

Magyarországon június hónapban a Triberg General Kft. pilótája, Lehoczky Attila teljesítette a legmagasabb pontszámot, aki új generációs Scania R 500 típusú járművön ömlesztett árut fuvaroz.

A lébényi szervizben elhelyezett szórólapról értesültem a versenykiírásról. Feletteseim több járművel is benevezték a céget. Nagy öröm számomra, hogy én értem el a legjobb SDS eredményt. Meg kell hagyni, hogy ehhez egy kiegyensúlyozott családi és anyagi háttér, valamint egy nagyon jó vállalat támogatása szükséges, mert így a járművezetőnek nem kell olyan problémákkal szembenéznie, melyek elvonják a figyelmet a vezetéstechnikáról és a munkájáról” – fejezte ki örömét Attila.

A SCANIA CO2NTROL CUP 2018 végén a harminc legjobb versenyző meghívást kap egy kötetlen hangulatú, szórakoztató programokat kínáló eseményre, valamint a verseny három legeredményesebb pilótájának nyereménye nem más, mint egy gyárlátogatás a Scaniánál, Svédországban. A végső értékelés során nemcsak a legjobb járművezetők kapnak díjat, hanem azok is, akik a verseny ideje alatt a legnagyobb fejlődést érték el.

A versenyről bővebb a www.scaniacontrolcup.hu oldalon tájékozódhat.

A Scaniáról
A Scania a világ vezető nehéztehergépkocsi-, autóbusz-, hajómotor- és iparimotor-gyártói közé tartozik. A vállalat tevékenységében a termékek mellett egyre nagyobb részarányt képviselnek a pénzügyi és egyéb szolgáltatások, amelyek költséghatékony szállítmányozási megoldásokat és maximális üzemidőt biztosítanak a Scania ügyfeleinek. A Scania több mint 44 ezer alkalmazottal mintegy száz országban van jelen. A kutatás és fejlesztés jellemzően Svédországban összpontosul, míg a termelés Európában és Dél-Amerikában folyik, az alkatrészek és komplett járművek gyártásának világméretű megosztásának lehetősége mellett. A 2015-ös évben a vállalat értékesítési árbevétele meghaladta a 94,8 milliárd svéd koronát, míg üzemi eredménye 9,6 milliárd svéd koronát tett ki.

www.scania.hu 


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; - Scania

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: