Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Roman Stolicny a LIEGL&DACHSER új vezérigazgatója

2018.06.28

Forrás: Stern Communications - Dachser Sajtóközlemény
A nemzetközi logisztikai szolgáltatásokat nyújtó DACHSER új ügyvezetőt nevezett ki a magyarországi LIEGL&DACHSER élére. Roman Stolicny egyben a DACHSER Szlovákia ügyvezető igazgatója és az igazgatótanács tagja.


Roman Stolicny a LIEGL & DACHSER vezetéséért és stratégiai fejlesztéséért lesz felelős. Stolicny Úr a vállalat üzleti aktivitását felügyeli majd, kapcsolatokat épít a legfontosabb üzleti partnerekkel és stratégiát állít fel a jövőre nézve. „Igazán megtisztelő ez a nagyszerű lehetőség. Elsődleges célom a vállalat jelenlegi kiváló eredményeinek továbbvitele, valamint a vállalat pozíciójának további erősítése a magyar piacon. A logisztikai folyamatok hatékonyságának növelésére kívánok összpontosítani, illetve a vállalatban rejlő potenciál maximális kiaknázására. Ez a potenciál a magyarországi DACHSER telephelyei alkotta kifinomult hálózatnak köszönhetően igen nagy, amit tovább erősít Magyarország kedvező helyzete a kelet-európai régión belül” – mondta Roman Stolicny.

A LIEGL&DACHSER nyolc telephelyet üzemeltet Magyarország-szerte, melyek közül a legnagyobb Budapest közelében, Pilisvörösváron található. A vállalatnak öt országgal (Németországgal, Ausztriával, Szlovákiával, Csehországgal és Romániával) van közvetlen kapcsolata a tizenhárom, naponta induló rendszerforgalmi gyűjtőjáratnak köszönhetően.  Emellett komplex logisztikai szolgáltatásokat biztosít minden árutípus esetén, a veszélyesanyag-szállítást is beleértve. A Food Logistics független divíziót alkot, a DACHSER Csoport European Food Network részeként.

Roman Stolicny több, mint húsz éve tevékenykedik a logisztikai iparágban. Pályáját a svájci-szlovák légitársaságnál, a Tartra Airnél kezdte. 1995 és 2004 között ügyvezető igazgató volt a Lindbergh Air Freight logisztikai vállalatnál, mely 2004-ben vált a nemzetközi DACHSER részévé. Az integrációs folyamat, melynek felelőse teljes egészében Roman Stolicny volt, 2010. január 1-jén sikeresen zárult. Stolicny Úr jelenleg a DACHSER Szlovákia ügyvezető igazgatói pozícióját is ellátja, emellett az igazgatótanács tagja.

A DACHSER-ről:
A világon közel 29.100 fővel, 396 telephellyel működő DACHSER 2017-ben 6,12 milliárd EUR árbevétel generált. A logisztikai szolgáltató összesen 81,7 millió darab, 39,8 millió tonna össztömegű szállítmányt mozgatott. A DACHSER jelenleg 44 országban van jelen. További információért keresse DACHSER központi weboldalát, a  www.dachser.com –ot.

DACHSER Magyarország:
A LIEGL & DACHSER Szállítmányozási és Logisztikai Kft.  1999 óta van jelen a magyar piacon, a szállítmányozási és logisztikai piac meghatározó szereplője. Pilisvörösvári székhelyén az ország egyik legmodernebb logisztikai bázisát üzemelteti. Belföldi hálózatát 8 vidéki telephely alkotja, összesen több mint 300 munkatársat foglalkoztat. A kiemelkedő színvonalú szállítmányozási és logisztikai produkció magas színvonalú adminisztratív háttérszolgáltatásra támaszkodik. Az elmúlt évek eredményei alapján a vállalat töretlen és dinamikusan fejlődő szereplője a szolgáltatási szférának. 2017-ben 7,4%-os forgalom növekedést ért el, ez 75,9 millió EUR árbevételt jelent.

www.dachser.com
www.sterncom.hu   


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; - Dachser

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: