Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Nagy termelékenységre tervezve - FANUC elindítja a SCARA sorozatának új modelljét

2018.04.30

Forrás: FANUC, Sajtóközlemény
Echternach, Luxemburg – Miután februárban bemutatták a SCARA sorozat robotjai közül az elsőt, a FANUC örömmel jelenti be a választék legújabb kiegészítését: a SCARA SR-6iA-t.


A FANUC 2018. június 19-22. között Münchenben, az AUTOMATICA kiállításon fogja bemutatni az SR-6iA-t.

A FANUC új SCARA robot sorozata ideális nagysebességű műveletek (beleértve a precíziós pick and place alkalmazásokat, összeszerelő, tesztelő, ellenőrző és csomagoló műveleteket) végrehajtására számos iparág területén, mint például az elektronikaipar, autóipar, műanyagipar, laboratóriumok automatizálása, az orvostechnikai készülékek és eszközök gyártása. Csakúgy, mint a sorozat egyéb modelljei, a SCARA SR-6iA kompakt, könnyűsúlyú és kis talapzaton helyezkedik el.

A SCARA SR-6iA egy költséghatékony megoldás, nagy termelékenységre tervezve, rendkívüli sebességet és pontosságot kínálva az összeszerelési és az anyagkezelési alkalmazásokhoz. Az SR-6iA igazán nagyvonalú, 6 kg-os hasznos terheléssel, 650 mm-es hatótávval és 210 mm-es kinyúlással dicsekedhet.

Az új R-30iB Compact Plus vezérlővel az SR-6iA ugyanazt a kifinomultságot és megbízhatóságot kínálja, amit az összes FANUC robot, beleértve az integrált iRVision-t, iRPickTool-t, szállítószalag követést, terepi busz kapcsolatot, integrált biztonságot és sok más egyéb szoftver opciót. Az egyszerű robot beállítás és programozás érdekében a sorozat a FANUC új, SCARA iRProgrammer szoftver felületét alkalmazza. Tableten vagy PC-n futtatva, az iRProgrammer könnyen hozzáférhető egy webböngészőn keresztül, mint például a Safari vagy a Chrome.

FANUC SCARA Robot – Jellemzők és Előnyök

• Ultra kompakt kialakítása és a karcsú profilja minimalizálja az interferenciát a periférikus eszközökkel
• Könnyűsúlyú dizájnja lehetővé teszi az egyszerű integrációt és a folyamatos gyors működést
• Nagy tehetetlensége maximalizálja a nagy munkadarabok kezelésének lehetőségét
• 210 mm hosszú vertikális elérése lehetővé teszi , hogy az összeszerelést, a csomagolást és a kezelési műveleteket elvégezze
• Alsó kábelkivezetés védelmet biztosít és értékes munkaterületet ment meg a nagyobb hatékonyság érdekében
• Integrálja a levegőbemenetet, 24VDC áramfelvételt és I/O jelkábeleket és mágnesszelepeket, leegyszerűsíti a rendszer integrációt és csökkenti a teljes költséget
• A robot karján található vészkapcsoló lehetővé teszi a könnyű hibajavítást
• Új, magas teljesítményű R-30iB Compact Plus vezérlőszekrény minimális helyet igényel és lehetővé teszi az elrendezést, illetve a rugalmas telepítést
• Új webalapú iRProgrammer felhasználói felület az ösztönös és egyszerű robot beállításhoz és programozáshoz, tableten vagy PC-n (böngésző független, Teach Pendant választható opcióként)
• CE/NTRL szabványával az R-30iB Compact Plus vezérlőszekrényhez lehetővé teszi a telepítést mindenféle többletköltség nélkül
• Elérhető a legtöbb nagyteljesítményű FANUC intelligens szoftver opció, többek között az iRVision, iRPickTool, szállítószalag követés, terepi busz kapcsolat és az integrált biztonság.

A FANUC-ról About FANUC

FANUC Corporation egy világvezető beszállító a gyártásautomatizálási megoldások, CNC vezérlések, ipari robotok és szerszámgépek (ROBODRILL, ROBOCUT és ROBOSHOT) tekintetében. Az 1956-os alapítása óta a FANUC úttörő a CNC eszközök fejlesztésében. Több, mint 252 irodával világszerte és 6.500 alkalmazottal a FANUC teljes körű szolgáltatást nyújt partnerei számára, legyen szó értékesítésről, műszaki támogatásról, logisztikáról vagy ügyfélszolgálatról.

www.fanuc.eu   


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Robot, automatika, automata ; - FANUC ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Fém, gépipar ; CNC-PLC ; Kiállítás, konferencia

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: