Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Az Opel Grandland X nyerte az Off Road kitüntetést

2018.06.11

Forrás: Opel, Hírek
¤ Az Opel Crossland X is az első három között
¤ A Mokka X már másodszor lett első az olvasók szavazásán


Rüsselsheim. Praktikusak, tele innovatív technikával, és mindegyik egy-egy önálló karakter – nem véletlenül kedvelt a három Opel SUV, a Grandland X, a Crossland X és a Mokka X. Sokoldalú képességeikkel nemcsak az autóvásárlókat hozzák lázba, hanem nagyon jól bejönnek az Off Road és a SUV Magazin folyóiratok olvasóinál is, akik a sportosan elegáns Opel Grandland X-et választották meg az Off Road-Award 2018 kitüntetés szegmens-győztesének. Az olvasók első ízben szavazhattak 12 járműre a „2WD-SUV“ kategóriában. Az Opel Grandland X maga mögött hagyta valamennyi vetélytársát

Különösen örülünk az ilyen olvasói kitüntetéseknek, hiszen azt tanúsítják, hogy nagyon megkedvelték a vevők a még csak egy jó fél éve kapható új Grandland X-ünket. Ezzel az autóval egy igazi sikertípus vetette meg a lábát az SUV-mezőnyben. Nagyon jól néz ki, fejlett technikájával, például az elektronikus kipörgésgátlóval mindig biztosan fogja az utat, de mindemellett a legfontosabb, hogy élményt ad“ örvendett a sikernek Michael Walter, a kompakt autók és a könnyű haszonjárművek marketing-vezetője.

Ám nem egyedül a dinamikus újonc győzte meg a szaklapok olvasóit, hanem a jó hangulatot teremtő, stílusos megjelenésű és flexibilisen átrendezhető Opel Crossland X is magára vonja a tekintetet. Ugyanabban a kategóriában, mint a Grandland X, szintén dobogóra került – az életstílus-crossoverek harmadik helyét szerezte meg.

Az Opel-SUV család e két legfiatalabb tagja a Mokka X sikerét folytatja az Off Road magazinnál. A karakteres összkerékhajtású kocsi a múltban kétszer is elnyerte a legkedveltebb SUV címét, a szubkompakt kategóriában. Sikerüknek természetesen jó oka van: az élményszerű vezetés és a praktikum mellett mindhárom sportosan elegáns modell többféle műszaki- és komfort opciót nyújt, mint a frontális ütközésveszély-figyelmeztetés, a LED-fényszóró és az Egészséges Hát Munkacsoportjának műbizonylatával tanúsított ergonomikus ülés – mindezt hallatlanul attraktív ár/érték-aránnyal.

Az Off Road olvasói 1982 óta szavaznak évente a legkedveltebb terepjárókra és SUV-típusokra; idén először csatlakozott hozzájuk az SUV Magazin testvérlap közönsége is. Az aktuális véleménykutatásra több mint 43.500 szavazat érkezett be március közepétől május közepéig, 12 kategória 174 járművére.

www.opel.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Opel

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: