Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Új infotainment-generáció az Opel Insigniában

2018.06.04

Forrás: Opel, Hírek
¤ Fedélzeti navigálás, online szolgáltatásokkal
¤ Intuitív, stílusos, modern Multimedia és Multimedia Navi Pro rendszer
¤ Valós idejű útinformáció, benzinárak, térképfrissítések és sok egyéb


¤  Ötféle egyéni felhasználói profilt lehet létrehozni

Rüsselsheim. Modern autókban már kötelezőnek számít az azonnali csatlakoztatás, az emberek magától értetődően akarnak menet közben is online-szolgáltatásokat igénybe venni. E téren vezető szerepet játszik az Opel, korszerű csatlakoztatási rendszereiért számos kitüntetést kapott már, köztük a „Connected Car Award“ díjat. A jövőben is megfelelni akarva a növekvő igénynek és a gyors fejlődésnek, új generációs infotainment-rendszereket fejlesztett ki, amelyek a következő lépcsőfokra emelik a csatlakoztatást és a fedélzeti szórakoztatást. Premierjüket az év második felében ünneplik, az Opel zászlóshajó-modellcsaládjának számító Insigniában.

Az új Multimedia és Multimedia Navi Pro továbbra is biztosítja az Opel vezető szerepét, hiszen nem csupán modern funkcionalitást nyújtanak, hanem stílusosak és ösztönösen kezelhetők is – például a nyolc colt elérő méretű, színes érintőképernyőnek köszönhetően, amelyhez áttekinthetően elrendezett, nagy felbontású vezetőtájékoztató-kijelző járul, illetve a Multimedia Navi Pro esetében – opcióként - vetített kijelzés is.

Az Opel Insignia átfogó infotainment-csatlakoztatása éppúgy lehetséges klasszikus eszközökkel, mint a Bluetooth és az USB, vagy Apple CarPlay- és Android Auto-kompatibilis eszközökkel – ezt a funkciót az első autógyártók között vezette be modelljeiben az Opel. Az új rendszerekhez egyszerre két okostelefon is csatolható. A széria AM/FM-rádióvétel hangminőségét DAB+ fokozhatja maximális zenei élménnyé.

A Multimedia Navi Pro csúcskészülék új generációs fedélzeti navigátora már a jövőt vezeti be. Új funkciói a hálózatba kapcsolt navigációs szolgáltatás, a célponthoz illeszkedően optimalizált érdekes pontokkal (POI) és célkereséssel, illetve valós idejű közlekedési információk, benzinárak és parkolási lehetőségek, online-térképfrissítések. A célba vezetést háromdimenziós ábrázolás és folyamatos zoomolás teszi még komfortosabbá és könnyebbé.

Az okostelefonon keresztül az internetre csatlakozó Live Traffic funkció különböző forrásokból gyűjt közlekedési információkat. A forgalomáramlást és a körülményeket szinte valós időben frissíti és integrálja az útvonaltervezésbe. Ezáltal még hatékonyabban figyelmeztethet esetleges balesetekre, forgalmi dugókra. Azt is közli, hogy melyik útszakaszon lassú a haladás, és hogy mi annak az oka.

Az ösztönös kezelésért úgy tervezték meg a Multimedia és a Multimedia Navi Pro interfészét (az ember és a gép érintkező felületét), hogy a fő képernyőről első pillantásra, közvetlenül lehessen elérni a főbb funkciókat, mint a rádió, a telefon és a navigálás. A rendszer éppúgy kezelhető a táblagépeken megszokott simító kézmozdulatokkal, mint a kormánykerék kapcsolóival, sőt a Multimedia Navi Pro hangutasításokkal is.

Annak érdekében, hogy teljesen a volánnál ülő emberhez alkalmazkodjon az Opel Insignia, számos személyre szabási lehetőséget kapott a következő generációs Multimedia Navi Pro. Akár öt autós is létrehozhatja saját felhasználói profilját, benne például a klíma és a hangszórók beállításaival, gyakori úti céljaival, kedvenc dalaival, hogy menet közben már csak a vezetésre összpontosíthasson. A későbbiekben a személyes vezetési stíluson alapuló kereső- és útvonaltervező opciók egészítik majd ki az a kínálatot.

Stílusos designjával, modern funkcionalitásával és ösztönös kezelhetőségével a Multimedia és a Multimedia Navi Pro hézagmentes csatlakozása jelentősen javítja a komfortot és a fedélzeti szórakoztatást. Az Opel új infotainment-rendszerei az Insignia-sorozatban (Grand Sport, Sports Tourer, Country Tourer és GSi) mutatkoznak be, hogy azután még idén, illetve 2019-ben megjelenjenek további Opel modellekben is.

www.opel.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Opel ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Fém, gépipar

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: