Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Volkswagen az IT szakértők állásbörzéjévé változtatja a CEBIT szakkiállítását

2018.06.08

Forrás: Porsche Hungaria, Volkswagen Sajtóközlemény
• Gunnar Kilian, a személyügyek területéért felelős igazgatótanácsi tag: „A Csoport és a hozzá tartozó márkák a legkiválóbb munkáltatók az információtechnológia területén.


•  Belépési lehetőségek széles skáláját kínálja a Volkswagen az IT szakemberek számára

Wolfsburg, 2018. június 5. – A Volkswagen az IT szakemberek állásbörzéjévé változtatja a CEBIT 2018 számítástechnikai szakkiállítást. A Volkswagen vagy a Csoporthoz tartozó bármelyik márka iránt érdeklődők a 27-es csarnokban találják a számukra megfelelő standot, a Volkswagen személyügyekkel és toborzással foglalkozó munkatársait. A standon a Volkswagen Személyautók, az Audi, a Volkswagen Haszonjárművek, a MOIA, a MAN és a RIO márkák IT és személyügyekért felelős kollégái nyújtanak átfogó tájékoztatást a Volkswagen Csoport és márkái által kínált változatos feladatokról és fejlődési lehetőségekről.

Gunnar Kilian, a személyügyek területéért felelős igazgatótanácsi tag így kommentálta az eseményt: „A Volkswagen kifejezetten vonzó munkáltató az IT szakemberek körében. Dolgoznak nálunk adatelemző kollégák, gaming szakértők, kiberbiztonsági specialisták, felhasználói élmény tervezésével foglalkozó szakemberek illetve mesterséges intelligenciát kutató munkatársak is. Emellett további kollégák toborzásán dolgozunk az információtechnológia területéről. Azok, akik jövőorientált módon szeretnének szakterületük legmagasabb szintjén dolgozni, az elérhető legjobb feltételeket találják a Volkswagen Csoporton belül. Rugalmas munkaszervezés, csapatszellem, nemzetközi környezet várja őket, ahol lehetőség nyílik határok nélkül együttműködni más részlegekkel, márkákkal és termelési helyszínekkel.

A következő néhány évben a Volkswagen Csoport több száz IT és digitális szakemberrel szeretné bővíteni dolgozói körét, tapasztalt kollégákkal éppúgy, mint friss diplomásokkal és saját területén autodidakta módon szakértővé vált munkaerővel. Hogyan csatlakozhatnak a Volkswagen csapatához? Erről kaphatnak tájékoztatást június 12-15. között a 27-es csarnokban, ahol a karrier zóna Volkswagen standján a Csoport márkáinak szakemberei várják az érdeklődőket. A csütörtöki és pénteki napon pedig különleges toborzó napon vehetnek részt a kiválasztott jelentkezők, akik ott helyben interjúkérdéseket és kódolási feladatokat is kapnak majd.

Ezen kívül a Volkswagen a Future Mobility névre hallgató 25-ös csarnokban érdekes prezentációkkal, beszélgetésekkel és előadásokkal illetve izgalmas kiállításokkal várja a startup vállalkozások képviselőit és az IT szakértőket. A látogatók első kézből szerezhetnek tapasztalatot a legújabb innovációkról a digitális járműtervezés, a hálózatba kapcsolt járművek, a kvantumszámítógépek, a blokklánc technológia, a telekocsi szolgáltatások területén, a mesterséges intelligencia vállalati környezetben történő alkalmazásáról illetve a járműkonfigurátorról és felhasználói élményről a virtuális valóságban..

A Volkswagen márkáról – Valóra váltjuk a jövőt
A Volkswagen Személyautók a világ több mint 150 piacán van jelen és 14 ország több mint 50 termelési helyszínén gyártja járműveit. A Volkswagen 2017-ben 6,23 millió gépkocsit készített, termékei között olyan „bestsellerek” is szerepelnek, mint a Golf, a Tiguan, a Jetta és a Passat. A Volkswagen jelenleg világszerte mintegy 198 ezer, több mint 7700 tagú kereskedelmi hálózata pedig 74 ezer munkatársat foglalkoztat. A Volkswagen következetesen kívánja előmozdítani az autógyártás fejlődését. Az elektromos mobilitás, az okos mobilitás (Smart Mobility) és a márka digitális átalakulása egyaránt a jövő stratégiai fontosságú, alapvető témakörei közé tartozik.

www.volkswagen.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Volkswagen ; Kvantum ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Kiállítás, konferencia

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: