Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A General Motors a 2017-es év beszállítójaként ismerte el a Hankook Tire vállalatot

2018.05.18

Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
A Hankook Tire vállalatot a General Motors a 2017-es Év GM beszállítójaként ismerte el a 26. Év Beszállítója Díj átadási ceremóniáján, melyet április 20-án, pénteken rendeztek meg a floridai Orlandóban.


Amerikai Egyesült Államok, Michigan, Detroit, 2018. május 18 – A GM 17 országból származó 132 legjobb beszállítóját ismerte el, akik folyamatosan meghaladták a GM elvárásait, kiemelkedő értéket teremtettek vagy új innovációt hoztak a vállalatba. Ez sorozatban a második év, melyben a Hankook megkapta ezt a díjat.

Ez egy kiváló alkalom arra, hogy a General Motors elismerje azon beszállítóit, akik valóban a legjobbak közé tartoznak” – jelentette ki Steve Kiefer, a GM világszintű beszerzési és ellátási láncának alelnöke. “Az autóipar hihetetlen sebességgel alakul át. Az ellátó hátterünkkel fennálló kapcsolatunk mindennél fontosabb, ha erős járműválasztékot akarunk kínálni ma, és csúcstechnológiás járműveket és mobilitási szolgáltatásokat a jövőben.

A GM Év Beszállítója díjat azon beszállítók számára tartják fenn, akik kitűnnek a minőség, a kivitelezés, az innováció, és a teljes vállalkozási költség tekintetében. A díjnyertesek olyan vállalatokat képviselnek, akik termékeket és szolgáltatásokat kínálnak a General Motors számára a járműalkatrészek, az ellátólánc. a logisztika, az ügyfélszolgálat és az értékesítés utáni, valamint közvetett szolgáltatások terén.

A Hankook nagy megtiszteltetésnek tekinti, hogy az idén ismét megkapta a GM Év Beszállítója díjat” jelentette ki a Hankook Tire elnök vezérigazgatója, Cho Hyun-Bum. “Értékeljük partneri kapcsolatunkat a GM-mel és úgy gondoljuk, hogy ez a két egymást követő évben elnyert díj bizonyíték erős partneri kapcsolatunkra és folytatódó közös növekedésünkre.

A Hankook Tire vállalatról

A Hankook Tire világszerte innovatív, díjnyertes, kiváló minőségű radiál abroncsokat gyárt személygépkocsik, terepjárók, SUV-ok, könnyű tehergépkocsik, teherautók és buszok, valamint a motorsport számára (mind a pályás versenyeken, mind pedig ralin résztvevő csapatoknak).

A Hankook Tire több mint 180 országba szállítja termékeit, és világszinten hozzávetőlegesen 22.000 alkalmazottat foglalkoztat. A világ számos vezető autógyártója első gyári felszerelésként is a Hankook Tire abroncsait választja.

A vállalat mindent megtesz azért, hogy a legmagasabb szinten elégítse ki a vásárlói igényeket a termékek minősége, a technológiai kiválóság és a vezetési élmény területén, Ennek érdekében a Hankook folyamatosan befektet öt kutatás-fejlesztési központjába és nyolc gyártási egységébe. A Hannoveri Technológiai Központban az európai piac igényeire szabva fejlesztik az abroncsokat, különös tekintettel az európai prémium autógyártók első szerelésű abroncsaira.

A Hankook Tire európai központja Neu-Isenburgban található, Frankfurt am Main közelében. A vállalatnak Németországban, Nagy-Britanniában, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Hollandiában, Magyarországon, Csehországban, Oroszországban, Törökországban, Svédországban, Ukrajnában és Lengyelországban vannak képviseletei. A további európai országokban a cég termékeit regionális nagykereskedők terítik. A vállalat globális bevételének kb. 30 százalékát az európai piacokon és a FÁK országaiban realizált értékesítések adják.

A Hankook Magyarországot választotta európai gyárának helyszínéül. A 885 millió eurós befektetésből a Dunaújváros melletti Rácalmáson a világ egyik legkorszerűbb abroncsgyára épült. A gyár 2007 júniusában kezdte meg működését és azóta is folyamatosan fejlődik, bővül. A cég jelenleg mintegy 3000 alkalmazottat foglalkoztat, és személygépkocsik, SUV-ok és könnyű tehergépkocsik számára gyárt gumiabroncsokat. A harmadik beruházási ütem 2015 tavaszán fejeződött be, ezzel a magyar gyár éves gyártókapacitása 19 millióra nőtt. A rácalmási gyárban készült termékek az európai piacot szolgálják ki, és megfelelnek a vezető autógyártók előírásainak és igényeinek is. A Hankook Tire Magyarország Kft. rendelkezik az ISO 9001:2008., ISO/TSO 16949:2009. minőségi és az ISO 14001:2014. környezetvédelmi tanúsítvánnyal. A Hankook Tire 2016 óta szerepel a világszinten elismert Dow Jones Fenntarthatósági Indexben (DJSI World).

www.hankooktire.com/hu    


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Fém, gépipar ; Műanyag, gumi, üveg, szénszál ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; - Hankook Tire

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: