Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Siemens fogja biztosítani El Salvador nemzetközi repülőterének megbízható energiaellátását

2018.05.11

Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens megrendelést kapott a Comisión Ejecutiva Portuaria Autónoma (CEPA) nevű cégtől, hogy az El Salvadorban lévő általuk üzemeltetett nemzetközi repülőteret szerelje fel a szükséges elektromos rendszerekkel.


A megrendelés tartalmazza azoknak a nagyfeszültségű, középfeszültségű és kisfeszültségű műszaki berendezéseknek a leszállítását, telepítését, tesztelését és üzembe helyezését, melyek az új terminálok biztonságos és megbízható energiaellátásához szükségesek. A Siemens a 3,5 millió euró értékű megrendelést egy helyi építőipari vállalattal létesített együttműködés keretében fogja teljesíteni.

A repülőtér bővítésének az első fázisához a Siemens két 5 MVA teljesítményű alállomást szállít, ideértve az épületeket és a körülbelül egy kilométer hosszú, középfeszültségű kábelcsatlakozást. A leszállítandó berendezések között vannak 3AP1 típusú nagyfeszültségű, középfeszültségű kültéri megszakítók, áramátalakítók, GMSG és NXAIR középfeszültségű kapcsoló berendezések, teljesítmény transzformátorok, középfeszültségű fázisjavító szekrények, akkumulátor csoportok, egyenirányítók és kisfeszültségű kapcsoló berendezések. A megrendelés kiterjed a 2.250 kilowatt (kW) teljesítményű középfeszültségű generátorokra és a SCADA (felügyeleti, vezérlő- és adatgyűjtő) rendszerre is.

A főváros, San Salvador közelében található Monseñor Óscar Arnulfo Romero nemzetközi repülőteret 1980-ban nyitották meg és Közép-Amerika harmadik legnagyobb légikikötője. Akkoriban évi 400.000 utasra tervezték a légikikötő kapacitását, de 2016-ra az utasok száma már évi 3 millió körül volt. A jelenlegi ütemterv szerint 2032-re fejeződik be a repülőtér jelentős mértékű bővítése és modernizálása egy körülbelül 500 millió eurós költségvetésű projekt keretein belül. A jelenlegi 17 kapuval szemben 43 kapuval és egy új vonatállomással kibővített repülőtér évente akár 6,6 millió utast lesz majd képes fogadni.

www.siemens.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem ; - Siemens

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: