Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Közel 2,5 tonnás Mercedes modellt emeltek a magasba Budapest szívében

2018.05.03

Forrás: Mercedes-Benz, Hírek
Másfél órás manőver során, 26 méter magasba daruztak fel egy csaknem 2,5 tonnás Mercedes-Benz G-osztályt a Hotel Clark Budapest tetejére szerda hajnalban, a prémium autómárka ügyfélrendezvényére.


A Mercedes-Benz Hungária Kft. május 2-án mutatta be Budapesten ügyfeleinek az idei év egyik legjobban várt modelljét, az új-generációs Mercedes-Benz G-osztályt. A rendezvényt a szervezők úgy tették különlegesebbé, hogy az esemény helyszínéül a hamarosan megnyíló, pazar kilátással rendelkező Leo Budapestet választották és ide daruzták fel a márka ikonikus terepjárójának legújabb modellváltozatát, egy G-osztályt.

"A Mercedes-Benz termékportfóliója, hozva az előző évek magas színvonalát, idén is rendkívül erős és izgalmas. Ám a vállalat, a "legjobbat vagy semmit" elvhez hűen nemcsak az új és felújított modellek, hanem a különleges ügyfélélmények terén is a kiválóságra törekszik. Éppen ezért gondoltuk úgy, hogy ikonikus terepjárónk leleplezésére - saját magunkat is kihívás elé állítva - egy olyan helyszínt választunk, amely maradandó élményt nyújt ügyfeleinknek. Mivel számunkra nincsen legyőzhetetlen akadály, úgy döntöttünk, hogy feldaruzzuk a közel két és fél tonnás modellt a város tetejére" - mondta Sztipichné Kozári Edina, a Mercedes-Benz marketing és PR vezetője.

A G-osztály, a Mercedes-Benz legrégebb óta piacon lévő modellje, amely közel négy évtized után jelentős változásokon esett át. A jellegzetes külsőn a tervezők nem változtattak számottevően, ám az autó könnyebb, belső tere pedig sokkal tágasabb és modernebb lett. A legendás terepjáró új kiadása még különlegesebb vezetési élményt biztosít, aszfalton és terepen egyaránt.

www.mercedes-benz.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Mercedes

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: