Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Scania Top Team első regionális nemzetközi döntőjében a negyedik helyen végzett a magyar csapat

2018.04.17

Forrás: Scania, Sajtóközlemény
Tíz Scania szervizcsapat gyűlt össze Trentoban, Olaszországban ezen a hétvégén az első Scania Top Team 2017–2018-as regionális döntőjére. Teljesítményükben nem csalódtak a szervezők, ám a legjobbnak az olasz és az osztrák csapat bizonyult.


Reneszánsz szökőkutak, középkori freskók és szabadtéri programok, úgy mint túrázás, síelés és kerékpározás ... Trento városa sok mindent kínál az ide látogató számára. De a múlt hétvégén a Brentai-Dolomitok drámai csúcsai által védett város teljesen más tevékenységnek adott otthont. Azon kívül, hogy Trentoban tartották a Scania Top Team nemzetközi döntőjét, a Scania munkatársai bemutathatták a rendezvényen részt vevőknek a fenntartható fejlődés irányába mutató tevékenységeiket.

A Top Team szerelői verseny sok évvel ezelőtt házi versenyként indult Svédországban az ottani technikusoknak, ami olyannyira kinőtte magát, hogy azóta világszintű versenyt rendeznek meg a Scania márkaszervizeiben dolgozó szerelők számára.

Ez év áprilisától szeptemberéig tartják a regionális nemzetközi döntőket hat helyszínen. Trentoban három, majd Brazíliában, Sao Paoloban egy, Malajzia fővárosában, Kuala Lumpurban pedig két hétvégén keresztül mérhetik össze tudásukat a csapatok.

2018 április második hétvégéjén az olasz kisvárosban tartott eseményen Magyarország, Szlovákia, Csehország, Törökország, Németország, Ausztria, Svédország, Olaszország, Írország és Ukrajna műszaki szakembereiből álló csapatok versenyeztek. 70 országból összesen 8.000 versenyző vett részt a mostani eseményt megelőző versenyen.
A verseny napja előtti estén tartották a vacsorával egybekötött hivatalos megnyitót, majd másnap reggel a résztvevőket a trentoi Scania-forgalmazó központi szervizébe vitték, ahol a versenyt lebonyolították.

Az öt szakmai állomás őt kiegészítő állomással bővült ez évben, ahol egyebek mellett a Scania Helpdesk szolgáltatást érintő fejlesztésekről, a Scania Assistance új applikációjáról, valamint a fenntartható szállítmányozásról tájékozódhattak a résztvevők-

Kemény küzdelem zajlott a csapatok között” – mondta Harald Cederberg, a Top Team zsűri elnöke. „Az összes csapat a legjobbat hozta ki magából, és a versenyre való felkészülésük is kifogástalan volt. Ambiciózus csapatokkal találták szembe magukat a résztvevők, ami azt mutatja számunkra, hogy szakképzett és elkötelezett szakemberek dolgoznak a Scaniánál.

Mégis hogyan került ki a két győztes csapat? Hogyan múlták felül a többieket az első európai döntőben? Az ausztriai csapat – amely a Top Team regionális döntőjében negyedik alkalommal képviselte Ausztriát – azt állítja, hogy sikerük kulcsa a csapatmunka és az egymás iránti tisztelet. Míg az osztrák csapat a múltbeli tapasztalatokra támaszkodhatott, addig az olaszok számára ez volt az első alkalom, amikor nemzetközi szinten versenyeztek. A csapat több mint négy hónapig gyakorolt munka után és hétvégén is, hogy felkészülhessen a kihívásra.

Olaszországból és Ausztriából került ki az a kép legjobb csapat, amelyik a decemberi Top Teamben megmérettetik majd 10 másikkal Svédországban, Södertäljében, a világdöntő helyszínén. És hogy mi a jutalom? A fődíj 50.000 euró készpénz a világ legjobb szervizcsapata számára.

Az elkövetkező hétvégén hasonlóan izgalmasan versenynek néznek elébe a szervezők.
 
A Scaniáról
A Scania a világ vezető nehéztehergépkocsi-, autóbusz-, hajómotor- és iparimotor-gyártói közé tartozik. A vállalat tevékenységében a termékek mellett egyre nagyobb részarányt képviselnek a pénzügyi és egyéb szolgáltatások, amelyek költséghatékony szállítmányozási megoldásokat és maximális üzemidőt biztosítanak a Scania ügyfeleinek. A Scania több mint 44 ezer alkalmazottal mintegy száz országban van jelen. A kutatás és fejlesztés jellemzően Svédországban összpontosul, míg a termelés Európában és Dél-Amerikában folyik, az alkatrészek és komplett járművek gyártásának világméretű megosztásának lehetősége mellett. A 2015-ös évben a vállalat értékesítési árbevétele meghaladta a 94,8 milliárd svéd koronát, míg üzemi eredménye 9,6 milliárd svéd koronát tett ki.

www.scania.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; - Scania

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: