Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

FANUC Székházavató Rendezvénysorozat - A legnagyobb mérföldkő

2018.03.20

Forrás: FANUC, Hírek
Az utóbbi 10 év legjelentősebb mérföldkövéhez ért a FANUC magyarországi leányvállalata
Új székházba költözik a gyártásautomatizálás vállalata! Csatlakozzon rendezvényünkre és legyen vendégünk új irodánkban!


A leányvállalat, mely kicsivel több, mint 12 év távlatában egy apró irodaházban kezdte meg működését, mára az egyik legjelentősebb hazai ipari automatizálási beszállítóvá nőtte ki magát, és termék- valamint szolgáltatás portfóliója a CNC vezérlésektől kezdve a robotokon át egészen a szerszámgépekig tart, az ipar legszélesebb termékpalettáját garantálva. A töretlen növekedés, az ipari trendek és a kiváló ügyfélelégedettség fenntartása iránti elkötelezettség indokolttá tette, hogy a FANUC tovább bővítse Magyarországon kapacitásait.

Új otthonba költözik a gyártásautomatizálás vállalata!

Csatlakozzon hozzánk székházavató rendezvénysorozatunkon, és legyen részese a FANUC magyarországi jelenlétének legkiemelkedőbb eseményének. A fantasztikus, 3500 négyzetméteres székház 400 négyzetméteres bemutatóterme közel 20 ipari és kollaboratív robotnak, fröccsöntőgépnek, megmunkálóközpontnak, huzalszikraforgácsolónak és gyártásautomatizálási eszköznek ad majd otthont májusban, melyek megtekintése mellett vendégeinknek lehetősége nyílik megismerni a székház egészét kollégáink vezetése mellett.

Megnyitó Ceremónia - Május 15

A FANUC Japán központjának kiemelt vezetőiből álló delegációja, az Európai Központ vezetői, Európai leányvállalatok ügyvezetői, valamint a magyar kollégák ünnepélyes keretek között közösen avatják fel az új központi épületet, mellyel új dimenzióba helyezik a magyarországi és európai ügyfélkiszolgálás minőségét

Székházavató Nyíltnapok - Május 16-17

Az új központ megnyitásának különleges eseményére egy exkluzív nyíltnap sorozattal készültünk partnereink számára, mely során lehetőség nyílik megtekinteni a kiállított gépeink mellett a székházunk egészét. Mindezek mellett különleges technológiai előadásokkal is várjuk a látogatókat.

Felsőoktatási Szakmai Nap - Május 18

Rendezvénysorozatunk zárásaként a felsőoktatásban tanulókat szólítjuk meg egy izgalmas programajánlattal. Érdekes iparági előadások mellett kollégáink tolmácsolásában lesz lehetőségük többet megtudni gyártóeszközeinkről, technológiai megoldásokról, és valós ipari alkalmazásokról! Tudjon meg többet a programról és regisztráljon!

www.fanuc.eu   


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Robot, automatika, automata ; - FANUC ; Fém, gépipar ; CNC-PLC ; Műanyag, gumi, üveg, szénszál ; Ingatlan, építőipar ; Kiállítás, konferencia

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: