Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Audi e-tron prototípusok genfi próbaúton

2018.03.06

Forrás: Porsche Hungaria, Audi Sajtóinformáció
• Közúti teszt március 5-én és 6-án a Genfi forgalomban
• A nagyfeszültségű hajtásrendszert és akkumulátortechnikát ábrázoló különleges dizájn-álca


•  Útvonal és képek online: www.e-tron.audi

Ingolstadt / Budapest, 2018. március 6. – Teljes gőzzel zajlanak az Audi első tisztán elektromos hajtásrendszerű SUV-modelljének tesztjei. A sorozatgyártás második félévi beindításáig közel 250 Audi e-tron kísérleti jármű rója világszerte tesztkilométereit – március 5-én és 6-án például Genf belvárosában is. Az Audi azonban nem csinál titkot belőle, sőt, fotóvadászatra invitál az „álruhás királyfiról”. A tesztautókat az Audi Design által tervezett, e-tron specifikus álcafólia borítja.

A Genf városán át vezető túra március 5-én, hétfőn 16:30 órakor (CET) indul. A tesztautók útja a város jellegzetes látványosságai mentén vezet, köztük a gyalogoszóna Place du Molard, a főpályaudvar (Gare Cornarvin), a Genfi-tó szökőkútja (Jet d’Eau) és a Rousseau-sziget (Île Rousseau), de a Quai du Mont-Blanc és a Genfi Szépművészeti Múzeum (Musée d’Art et d’Histoire) is az útvonal része. Az Audi e-tron prototípusok mindeközben nem hagyományos álcát viselnek, kifejezetten e célra tervezett dizájnfóliájuk ugyanis elektromos hajtásrendszerüket jeleníti meg. A gépkocsik március 6-án, kedden is feltűnnek a genfi forgalomban.

„Álruhás királyfik” Genfben – az Audi másként csinálja
Az Audi a városi teszt igencsak szokatlan módját választotta, ugyanis egyáltalán nem rejtegeti autóit a fotósok és a kíváncsi járókelők elől. Ehelyett különleges fotóvadászatra invitál: az érdeklődők az álcaruhás prototípusok képeit #etron címke alatt a közösségi médiában is közölhetik, a legjobb fotókat pedig az Audi saját www.e-tron.audi weboldalán is bemutatja. Az AUDI AG Facebook-csatornáján az autókból közvetített élő videók láthatók.

Online információk és fotók a szériaközei prototípusokról, valamint a pontos genfi útvonal március 4-e, vasárnaptól: www.e-tron.audi

Az AUDI a prémiumszegmens egyik legsikeresebb személygépkocsi- és motorkerékpár-gyártója az Audi, Ducati és Lamborghini márkáival. A világ több mint 100 piacán van jelen, s 12 ország összesen 16 helyszínén termel. Az AUDI AG százszázalékos tulajdonú leányvállalata többek között az Audi Sport GmbH (Neckarsulm/Németország), az Automobili Lamborghini S.p.A. (Sant’Agata Bolognese/Olaszország), valamint a Ducati Motor Holding S.p.A. (Bologna/Olaszország).

2017-ben az Audi összesen mintegy 1,878 millió Audi gépkocsiját, 3,815 Lamborghini sportautóját és 55.900 Ducati motorkerékpárját szállította ki ügyfeleinek. A 2016-ös év során az AUDI AG 59,3 milliárd euró forgalom mellett 3,1 milliárd euró működési eredményt ért el, s jelenleg világszerte mintegy 90 ezer főt foglalkoztat, közülük nagyjából 60 ezret Németországban. Az Audi új termékekre és a hosszú távon fenntartható technológiákra összpontosít, a jövő mobilitása szolgálatában.

www.audi.hu    


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Audi ; Kiállítás, konferencia

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: