Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Budapest Boat Show vendége az új Audi A7 Sportback

2018.02.22

Forrás: Porsche Hungaria, Audi Sajtóinformáció
Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és a vízi sportok nagy szezonnyitó rendezvénye a február utolsó hétvégéjén, a Hungexpo területén megtartott Budapest Boat Show. A kiállításon a nagyjából száz hajó mellett elsőként itt mutatkozik be Magyarországon az Audi legfrissebb modellje, az új A7 Sportback.


A hajózás szenvedély, és az Audi világát is az a szenvedély fűti, hogy megvalósítsa, amit mások még elképzelni sem tudnak. Az Audi második alkalommal lett a Budapest Boat Show kizárólagos autós partnere, és mint kiemelt támogató, a G pavilon közepén, csaknem száz négyzetméteres területen mutatja be két újdonságát.

Az Audi A8 mellett itt látható első ízben a vadonatúj Audi A7. A triton-kék metál fényezésű, jupiterszürke kárpitozású Audi A7 55 Sportback 340 lóerős TFSI motorjának teljesítménye az S-Tronic sebességváltón és a quattro hajtáson keresztül jut az aszfaltra.

A négykarikás márka és a vizek világának kapcsolata nem új, hiszen az Audi több mint egy évtizede áll kapcsolatban a magyar vitorlássporttal. Évek óta támogatja a legnagyobb balatoni sportünnepet a Kékszalagot, és a Magyar Vitorlás Szövetséggel meglévő kapcsolatrendszer keretében a négykarikás márka volt a balatonfüredi J24-es Európa Bajnokság autós partnere is.

Az AUDI a prémiumszegmens egyik legsikeresebb személygépkocsi- és motorkerékpár-gyártója az Audi, Ducati és Lamborghini márkáival. A világ több mint 100 piacán van jelen, s 12 ország összesen 16 helyszínén termel. Az AUDI AG százszázalékos tulajdonú leányvállalata többek között az Audi Sport GmbH (Neckarsulm/Németország), az Automobili Lamborghini S.p.A. (Sant’Agata Bolognese/Olaszország), valamint a Ducati Motor Holding S.p.A. (Bologna/Olaszország).

2017-ben az Audi összesen mintegy 1,878 millió Audi gépkocsiját, 3,815 Lamborghini sportautóját és 55.900 Ducati motorkerékpárját szállította ki ügyfeleinek. A 2016-ös év során az AUDI AG 59,3 milliárd euró forgalom mellett 3,1 milliárd euró működési eredményt ért el, s jelenleg világszerte mintegy 90 ezer főt foglalkoztat, közülük nagyjából 60 ezret Németországban. Az Audi új termékekre és a hosszú távon fenntartható technológiákra összpontosít, a jövő mobilitása szolgálatában.

www.audi.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Audi ; Kiállítás, konferencia

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: