Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Genfi Nemzetközi Autószalon 2018: A ŠKODA VISION X tanulmányautó világpremierje, élőben az interneten

2018.03.05

Forrás: Porsche Hungaria, Skoda Sajtóközlemény
› A ŠKODA az idei Genfi Nemzetközi Autószalonon mutatja be először a nyilvánosságnak az új ŠKODA VISION X városi Crossover tanulmányautóját
› A modernizált ŠKODA FABIA is világpremierjét ünnepli


› ŠKODA sajtókonferencia, március 6-án, közép-európai idő szerint 8 óra 20 perctől, élő adásban a ŠKODA Storyboard platformján

Mladá Boleslav/Budapest, 2018. március 5. - A ŠKODA a Genfi Nemzetközi Autószalonon (2018. március 6.—18.) számtalan újdonságot mutat be. A teljesen új fejlesztésű ŠKODA VISION X városi Crossover hibrid tanulmányautó ugyanúgy világpremierjét ünnepli, mint az alaposan átdolgozott ŠKODA FABIA.

A 88. Genfi Nemzetközi Autószalonon bemutatkozó modellek közé tartozik továbbá a ŠKODA KODIAQ LAURIN & KLEMENT. Ez lesz a nagy hagyományokkal rendelkező cseh autógyár kedvelt SUV-modelljének csúcsváltozata. A ŠKODA a sajtókonferenciát, március 6-án, 8 óra 20 perctől, az interneten keresztül élőben közvetíti.

A tizenöt perces sajtókonferenciát, a márka saját internetes platformján, a ŠKODA Storyboard-on keresztül lehet megtekinteni, élő adásban. A média számára lehetőség nyílik egy beágyazó kód segítségével, a saját csatornájukon keresztül sugározni a közvetítést.

Időpont: 2018. március 6., közép-európai idő szerint 8 óra 20perctől.
 
Élő közvetítés: http://www.skoda-storyboard.com 

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=abF62PZ3l10 

ŠKODA AUTO
› az egyik legnagyobb múltú autógyártó a világon. A céget 1895-ben alapították – az automobil születésének hőskorában. A vállalat főhadiszállása a mai napig Mladá Boleslav városában maradt.
› modellkínálatában jelenleg a következő típusok szerepelnek: CITIGO, FABIA, RAPID, OCTAVIA, KAROQ, KODIAQ és SUPERB.
› 2017-ben több mint 1 millió járművet szállított le vásárlóinak világszerte.
› 1991 óta a Volkswagen-csoport tagja. A Volkswagen-csoport az egyik legsikeresebb autógyártó a világon. A ŠKODA a csoport kötelékében függetlenül fejleszt és gyárt járműveket, valamint alkatrészeket, motorokat és váltókat.
› három telephelyen működik Csehországban, gyárt Kínában, Oroszországban, Szlovákiában, Algériában és Indiában főként a csoporton belüli partnerség keretében, továbbá Ukrajnában és Kazahsztánban helyi partnerekkel együttműködve.
› több, mint 30 ezer dolgozót alkalmaz világszerte, és száznál is több piacon működik aktívan.

www.skoda.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Škoda ; Internet, IoT, felhő ; Kiállítás, konferencia

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: