Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Luxus kiegészítőket dobott piacra a Mercedes-Maybach S-osztályhoz a MAYBACH - ICONS OF LUXURY

2018.03.14

Forrás: Mercedes-Benz, Hírek
Egyedülálló, a megújult Mercedes-Maybach S 650 modell stílusában megálmodott kollekciót mutatott be a MAYBACH - ICONS OF LUXURY és a Mercedes-Benz. A termékcsaládban az elegáns táskáktól kezdve a prémium minőségű kulcstartóig számos, az utazáskor hasznos kiegészítő kapott helyet.


A kollekció darabjai a Mercedes-Maybach legendás kétszínű dizájnját követik, szaténvörös-bézs, titánszürke-bézs vagy épp tengerkék-bézs párosításban. A termékek az autó üléseihez is használt bőrrel készültek, amit kézzel dolgoztak fel. A kiegészítőkről nem hiányozhat természetesen az exkluzív Fleurs-de Maybach mintázat sem.

A prémium minőség és dizájn mellett a MAYBACH - ICONS OF LUXURY kiemelt figyelmet fordít a funkcionalitásra termékei tervezésekor. A Maybach-logó formáját idéző "THE JAUNT I" elnevezésű utazótáskák például két nagy különálló, zipzárazható szekcióból állnak.

A "THE STREAMLINED I" ruhatároló számos praktikus rekesszel, valamint különböző rögzítési lehetőségekkel segíti tulajdonosait a kényelmes utazásban.
A "THE HIDEAWAY I", szintén a Maybach színpárjaiban készült bőr cipőtároló vízálló, mosható béléssel teszi praktikussá a lábbelik szállítását.

Még a "THE COCOON I" fantázianevű, slusszkulcs formájú kulcstartó tárca is az ülésekhez használt bőrből készült, természetesen az autó belső dizájnjával megegyező színekben. A tárcát a Maybach Double-M logó díszíti.

A "THE KEY MOMENT I" prémium minőségű, palládiummal bevont kulcstartó kiválóan illik a Maybach gyémánt mintázatához és az üléshuzathoz.

Az exkluzív kollekció 2018 júniusától a www.maybach-luxury.com oldalon és a MAYBACH - ICONS OF LUXURY butikokban érhető el Berlinben, Münchenben, Bécsben, és Abu Dhabiban.

www.mercedes-benz.hu    


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Mercedes

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: