Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

„Leading the Way” – Az új Volkswagen Touareg

2018.02.12

Forrás: Porsche Hungaria, Volkswagen Sajtóközlemény
• A Volkswagen zászlóshajója: a márka hitvallása a dizájn, a technika és a menetdinamika terén
• Sikertörténet: mintegy egymillió eladott első és második generációs Touareg


•  Világpremier 2018. március 23-án, Pekingben

Wolfsburg/Budapest, 2018. február 12. – Új Touareg sorozata világpremierjével indítja az idei autós szezont a Volkswagen. A márka zászlóshajója újabb mérföldkő a Volkswagen legnagyszabásúbb modelloffenzívája során. A Touareg kifejező formavilággal, innovatív műszaki megoldásokkal és dinamikus menettulajdonságokkal reprezentálja a kínálat élén a márka erejét. A csúcsmodell világpremierjére a SUV-modellek világszerte legintenzívebben bővülő, egyben a vállalat legjelentősebb piacán, Kínában kerül sor.

A Volkswagen modellpalettájának csúcsán álló Touareg egyértelműen testesíti meg a márka igényességét: a Klaus Bischoff, a Volkswagen vezető formatervezője és csapata alkotta kifejező dizájn semmi mással össze nem téveszthető, igazán karakteres fellépéssel ruházza fel. Innovatív vezetői segédrendszerek egész sora kölcsönöz számára magasfokú biztonságot és kényelmet, miközben a kategória egyik legnagyobb digitális vezetőtere, az Innovision Cockpit nyújt egészen újszerű információs és szórakoztató környezetet, fejlett connectivity-megoldásai pedig valóságos gördülő internet-központtá avatják. Hajtásrendszere, légrugózása, hátsókerék-kormányzása és oldalirányú billenésstabilizálása a vezetés biztonságos és dinamikus élményéről gondoskodik.

Az új Touareg formájában a Volkswagen immár harmadik nemzedékével írja tovább e modellsorozat sikertörténetét. Akárcsak elődei, az új Touareg is a járműves felsőkategória, illetve ezen ügyfélkör különösen magas igényeinek kíván megfelelni. Az exkluzív SUV C-szegmens – Kínában például a várakozások szerint megduplázódik 2023-ig – jelenleg az autók piacának világszerte különösen gyorsan bővülő területei közé tartozik.

A Touareg már mintegy egymillió alkalommal bizonyította meggyőzően képességeit e modellsorozat 2002-es indítása óta, a műutakon és azoktól távol, illetve a világ raliversenyein egyaránt. Utóbbi különlegességei között említhetők a 2009 és 2011 között a Dakar Ralin aratott sikerei.

Az új Touareg, valamint műszaki megoldásainak, illetve átfogó felszereltségének teljes kínálata első ízben 2018. március 23-án, pekingi világpremierje alkalmával tekinthető meg.

1) Az új Touareg egyelőre nem kapható kereskedelmi forgalomban, így nem tartozik az 1999/94/EG irányelv hatálya alá.

A Volkswagen márkáról – Valóra váltjuk a jövőt
A Volkswagen Személyautók a világ több mint 150 piacán van jelen és 14 ország több mint 50 termelési helyszínén gyártja járműveit. A Volkswagen 2017-ben 6,23 millió gépkocsit készített, termékei között olyan „bestsellerek” is szerepelnek, mint a Golf, a Tiguan, a Jetta és a Passat. A Volkswagen jelenleg világszerte mintegy 198 ezer, több mint 7700 tagú kereskedelmi hálózata pedig 74 ezer munkatársat foglalkoztat. A Volkswagen következetesen kívánja előmozdítani az autógyártás fejlődését. Az elektromos mobilitás, az okos mobilitás (Smart Mobility) és a márka digitális átalakulása egyaránt a jövő stratégiai fontosságú, alapvető témakörei közé tartozik.

www.volkswagen.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Volkswagen ; Fém, gépipar

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: