Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Ha május, akkor Pneumobil verseny

2013.05.03

Forrás: Bosch, Sajtóközlemény
Sűrűsödik a levegő. A rakétatechnológia és a hiperszonikus űrhajózás úttörőjeként számon tartott Kármán Tódor, a meghökkentés művésze Salvador Dali, sőt a kalandorságáról híres Münchhausen báró is május 11-én született.


Joggal számíthatunk arra, hogy az ezen a napon megrendezésre kerülő egri Pneumobil verseny is kellemes felfedezésekkel és kreatív, inspiráló meglepetésekkel fog szolgálni. Egy biztos: Egerben a verseny napján, minden négyzetméterre jut majd egy mérnökhallgató.

Az autózás fénykorát idéző hangulat fogadja a Rexroth vállalatok egész napos fesztiváljának látogatóit május 11-én, szombaton az egri Érsekkertben. A futamokon a legkülönbözőbb formavilágú, sűrített levegővel hajtott járművek az értékes díjakért és természetesen a szurkolók kegyeiért versengenek. A versenyzők a viadalt megelőző délután 16.30 és 17.45 között látványos felvonuláson mutatkoznak be Eger belvárosában, az Eszterházy téren.

Öt országból 41 csapat - a verseny eddigi történetének legtöbb újoncával, 94 főiskolai és egyetemi hallgatóval - áll a rajtvonalhoz jövő szombaton, a Bosch Rexroth vállalatok hatodik nemzetközi Pneumobil versenyén. A csapatok saját tervezésű és kivitelezésű, sűrített levegővel hajtott járművekkel több versenyszámban mérik össze tudásukat.

Az egész napos rendezvényen a család minden tagja megtalálja a kedvére való elfoglaltságot, hiszen a pörgős futamok mellett izgalmas programok teszik emlékezetessé a kellemes májusi hétvégét. Lesz táncbemutató, izgalmas fizikai kísérleteket bemutató előadás és rajzverseny. A délutáni versenyprogramot követően Michelisz Norbert autóversenyző főszereplésével egy flúgos futam is elrajtol. Az egész napos szórakozást az autós fenegyerek, Winkler Róbert garantálja.

A technikai sportok szerelmesei, kikapcsolódni vágyó fiatalok és idősebbek: irány az Érsekkert!

Gazdaságos, pontos, biztonságos és energiahatékony: a Bosch Rexroth hajtás- és vezérléstechnikája minden gépet és berendezést megmozgat. A vállalat világszintű alkalmazástechnikai tapasztalatát a mobil alkalmazások, a gépipari alkalmazások és tervezés, a gyártásautomatizálás, valamint a megújuló energiák piaci szegmenseiben egyesíti, hogy innovatív komponenseket, méretre szabott rendszermegoldásokat és szolgáltatásokat fejleszthessen. A Bosch Rexroth egy kézből kínál megoldásokat ügyfelei számára a hidraulika, az elektromos hajtások és vezérlések, a pneumatika, a hajtástechnika és a lineáris mozgatás-és szereléstechnika területein. A világ több mint 80 országában, 37.500 munkatársa közreműködésével 2012-ben 6,5 milliárd euró forgalmat ért el. További információ: www.boschrexroth.hu

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások vezető nemzetközi szállítója. 306.000 munkatárssal 52,5 milliárd euró árbevételt ért el 2012-ben. 2013-tól négy üzleti területen végzi tevékenységét, ezek a gépjárműtechnika, az ipari technika, a fogyasztási cikkek, valamint az energia- és épülettechnika. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 50 országban működő mintegy 360 leányválla latával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Ez az egész világra kiterjedő fejlesztési, gyártási és értékesítési hálózat a további növekedés alapfeltétele. A Bosch 2012-ben mintegy 4,8 milliárd eurót költött kutatásra és fejlesztésre, és világszerte közel 4.800 szabadalmi kérelmet nyújtott be. A Bosch csoport termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti. További információért látogasson el az alábbi honlapra:

www.bosch.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Bosch

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: