Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A hőhasznosító gőzkazán (HRSG) szakértőjeként ismert NEM Energy cég Siemens név alatt folytatja üzleti tevékenységét

2018.01.26

Forrás: Siemens, Hírek
2018. január elsejétől a Siemens arculatváltást hajtott végre a cég NEM Energy leányvállalatánál, új nevet is adva a szervezetnek: Siemens Heat Transfer Technology (HTT: hőátadó technológia). A Siemens HTT az erőművek számára gyártott hőhaszonosító gőzkazánok specialistája.


A funkcionális integráció befejezését követően a Siemens által kezdeményezett integrációs folyamat következő lépése a NEM nevének megváltoztatása. A névváltozástól eltekintve a céggel kapcsolatos valamennyi részlet és a jelenlegi jogi struktúra is változatlan marad. Martin Alf és Daniela Schwarz-Krause megtartja mostani beosztását, azaz vezérigazgatóként (CEO), illetve pénzügyi vezérigazgató-helyettesként (CFO) fog tevékenykedni.

Így tehát 2018. január 1-től a NEM névstruktúrája és nemzetközi irodái az alábbiak lesznek:

• NEM Energy B.V. > Siemens Heat Transfer Technology B.V.
• NEM Power-Systems > Siemens Heat Transfer Technology B.V., Niederlassung Deutschland
• NEM USA Corp. > Siemens Heat Transfer Technology Corp.
• NEM Egypt (Egyiptom) LLC > Siemens Heat Transfer Technology Free Zone (szabad övezet) LLC
• NEM Middle East /Közel-Kelet/ (Gulf Steam Generators LLC) > a jelenlegi név változatlan marad

2011-ben a Siemens megvásárolta a NEM Energy B.V. céget, amelynek a hőátadási technológia területén világszerte voltak érdekeltségei. A Siemens Power and Gas divízió részeként a Siemens HTT főként erőművek számára tervez, konstruál és értékesít szerkezeti egységeket: hőhasznosító gőzkazánokat (HRSG), hulladékhő-visszanyerő egységeket (WHRU), ürítő- és terelő rendszereket, valamint kapcsolódó berendezéseket. A Siemens HTT központja Hollandiában található, fióküzletei pedig Németország, az USA, Egyiptom és az Egyesült Arab Emírségek területén vannak. A vállalat világszerte több mint 815 gőzkazánt telepített.

www.siemens.hu   


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Fém, gépipar ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem ; - Siemens

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: