Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Nagy az érdeklődés az AGROmashEXPO, AgrárgépShow iránt!

2018.01.26

Forrás: HUNGEXPO, Hírek
Január 24-én nyitotta meg kapuit a 2018-as AGROmashEXPO, AgrárgépShow és vele egy időben a Magyar Kert valamint a Szőlészet és Pincészet kiállítás.


Az agrárium legrangosabb és legnagyobb szakmai eseménye 40.000 négyzetméteren, 350 kiállítóval, a legkorszerűbb gépekkel, input és logisztikai termékekkel, szolgáltatásokkal várják a gazdákat.

Az AGROmashEXPO, AgrárgépShow kiállításokra az első két nap alatt már közel 20.000 látogató volt kíváncsi. Az óriási érdeklődésnek köszönhetően elég nagy a forgalom a Vásárközpont körül, ezért javasoljuk, hogy lehetőleg ne gépkocsival közelítsék meg a rendezvényt.

A budapesti pályaudvarokról metróval és a Pillangó utcától gyalog, vagy az Örs vezér térről a 10-es busszal kényelmesebb és gyorsabb a közlekedés. Amennyiben mégis gépkocsival érkeznek, kérjük készüljenek fel a torlódásra, a hosszabb várakozási időre. Türelmüket ezúton is köszönjük.

Várjuk Önöket szeretettel!

www.hungexpo.hu 


NEWS ; Ipari hírek ; Munkagép, haszongép ; Fém, gépipar ; Agrár ; Kiállítás, konferencia ; - Hungexpo

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: