Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Új, modern irodaházba költözött a Michelin Hungária Kft. budapesti kereskedelmi egysége

2015.10.01

Forrás: Michelin, Hírek
Az új irodaház a kiválasztási szempontoknak megfelelően igényes, világos, és a közlekedést tekintve is kiváló adottságokkal rendelkezik.


A jó minőségű, modern épület Budapest dinamikus üzleti negyedében, a XIII. kerület központi részén, a Váci út és a Dagály utca kereszteződésében található.

A Michelin Hungária Kft nyíregyházi szupersport abroncsokat gyártó telephelyének bővítését idén márciusban jelentette be a vállalat. Vácon logisztikai központ, Tuzséron pedig gumiipari alapanyag ellátó egység működik. Az új, budapesti irodában a személy, teher és mezőgazdasági abroncsok kereskedelmével foglalkozó egység költözik, valamint innen történik a belépő szintű személyabroncsok világszintű koordinációja is.

„A Michelin nyíregyházi telephelyét jellemző növekvő kapacitás és stabil működés, valamint a 2014-ben valamennyi egységünk által elért meggyőző eredmény jól szemlélteti a vállalat folyamatos megújulását és stabil jelenlétét Magyarországon, a Michelin közép- és dél-európai régiójának egyik legfontosabb piacán. Külön öröm, hogy a magyarországi ipari egységek folyamatos bővítése mellett most a kereskedelmi egység is új, modern környezetbe költözött.” – mondta Eric Faidy, a Michelin közép- és dél-európai régióigazgatója szeptember 29-én, az iroda átadó ünnepségén.

www.michelin.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Fém, gépipar ; Műanyag, gumi, üveg, szénszál ; Agrár ; - Michelin

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: