Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Michelin új logisztikai központot avat Vácott

2015.12.09

Forrás: Michelin, Hírek
Ma adják át a Michelin új logisztikai központját. A Beruházás 7 millió euróból valósul meg, és a teljes bővítés 2016-ban fejeződik be.


A Michelin európai logisztikai modernizációja révén 2016. január 1-től új feladatokat lát el a vállalat váci logisztikai központja. Ennek érdekében idén új iroda épült, és 30.000 m²-re bővült az üzemcsarnok területe a telephelyen, mely Csehországtól Albániáig, Ausztriától Bulgáriáig 15 ország abroncs kiszállítását fogja irányítani a régióban.

Az új központ a jövő évtől a vállalat valamennyi európai gyárából fogad majd abroncsokat. A gyorsan forgó, komplex készlet a különböző piacok és vevői igények még jobb, gyorsabb és hatékonyabb kiszolgálását teszi lehetővé.

„A váci központ a Michelin egyik európai elosztó központja lett.  Ez egy rendkívül összetett működést igénylő feladat. Kivételesen széles a termékválasztékunk, az 5-6 kg-os személyabroncsoktól a kisteher-, teher- és mezőgazdasági abroncsokon át a legnagyobb, több mint 1 tonnás földmunkagép abroncsokig több mint 3000 fajta termékkel dolgozunk. A bővülésnek köszönhetően a korábbi forgalom a jövő évtől megháromszorozódik a telephelyen.” mondta Szabó Róbert, a Michelin váci logisztikai központjának vezetője a megnyitón.

A Michelin Csoport 1996 óta számos tevékenységet végez Magyarországon, négy telephelyen. A váci logisztikai központ szoros kapcsolatban áll a nyíregyházi személyabroncs gyárral, mely nagyteljesítményű abroncsokat gyárt csúcskategóriás, sport és szupersport járművekre és városi terepjárókra. A gyár bővítése folyamatban van, a 40 millió eurós beruházást márciusban jelentette be a vállalat. A szintén Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tuzséron lévő Michelin telephely abroncsgyártáshoz használt nyersanyagot forgalmaz. Budapesten a Michelin közép- és dél- európai régiójának kereskedelmi irodája és a belépő kategóriájú termékek gyártását és értékesítését irányító egység működik.

www.michelin.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; Műanyag, gumi, üveg, szénszál ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; Ingatlan, építőipar ; - Michelin

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: