Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Magabiztosan elértük éves céljainkat: A Continental vállalat 2015-ben, egy kihívásokkal teli környezetben is bizonyított

2016.01.20

Forrás: Continental, Sajtóközlemény
- Az autóipari beszállító nyilvánosságra hozza az előzetes mutatószámokat a 2015-es üzleti évre vonatkozólag
- A forgalom 14 százalékkal közel 39,2 milliárd euróra nőtt


-  A vállalat 4,4 milliárd euró korrigált EBIT összeget termelt ki (11,7 százalék árrés mellett)
-  2016-os prognózis: Megcélozzuk a forgalom 5 százalékkal, közel 41 milliárd euróra történő növelését

Hannover, 2016. január 11. A Continental vállalat egy sikeres 2015-ös üzleti évre tekinthet vissza: 39,2 milliárd eurós forgalmával és 11,7 százalékos korrigált EBIT-árrésével a technológiai vállalat magabiztosan elérte éves célkitűzését.

Jövedelmező növekedési pályánkat 2015-ben egy összességében kihívásokkal teli környezetben is folytatni tudtuk. Az európai és amerikai piaci növekedés segített abban, hogy kompenzálni tudtuk a kínai növekedés visszaesését, az Oroszországban és Brazíliában tapasztalható súlyos recessziót, valamint főleg a nyersanyagárak miatt visszaeső ipari üzletvitelt. Ennek során biztonságosan támaszkodhattunk világszerte immár több mint 208 000 elkötelezett alkalmazottunk munkájára”, mondta Dr. Elmar Degenhart, a Continental igazgatóságának elnöke az előzetes mutatószámok hétfői közzé tételének alkalmával a „NAIAS” rendezvény keretén belül (Detroit, Egyesült Államok).

2016-ben a személygépjárművek és a hat tonnát meg nem haladó könnyű haszonjárművek világszintű gyártásának kismértékű növekedésre számítunk, mely világszerte közel 88 millióról 89 millió járműre emelkedhet. Azt várjuk, hogy forgalmunk 5 százalékkal, körülbelül 41 milliárd euróra fog növekedni. Korrigált EBIT-árrésünket pedig a 10,5 százalékos szint fölött kívánjuk tartani”, tette hozzá Degenhart.

A Continental ismét digitális pénzügyi sajtókonferencia keretében 2016. március 3-án fogja nyilvánosságra hozni előzetes üzleti mutatószámait.

www.continental.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Continental

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: