Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

"Amaroknyi" ajándékot szállított a Das WeltAuto Mikulása a Madarász utcai kórházba

2017.12.08

Forrás: Porsche Hungaria, Volkswagen Haszonjárművek Sajtóközlemény
Budapest, 2017. december 8. - Gyerekek arcára mosolyt csalni mindig örömteli feladat, éppen ezért szervez már több éve Mikulás alkalmából ajándékgyűjtést a Das WeltAuto a Heim Pál Gyermekkórház Madarász utcai telephelyének beteg gyermekei számára. December 6-án egy "amaroknyi" ajándékot vitt a télapó az intézménybe.


Rengetek játékot pakoltak a Porsche Hungaria és a márkakereskedői hálózat munkatársai ezúttal is a Fáy utcai székházban elhelyezett Mikulás puttonyba, a Das WeltAuto a korábbi hagyományokhoz hűen idén is ajándékgyűjtést szervezett a Heim Pál Gyermekkórház Madarász utcai telephelyének betegei számára. Egy hétig gyűltek a játékok, ruhák, édességek a Porsche Hungaria székházában, amit december 6-án egy Volkswagen Amarokkal szállított át a Mikulás a XIII. kerületi intézménybe, ahol a gyerekek nagy örömmel fogadták a sok-sok felajánlást, s betegségüket elfelejtve boldogan vették birtokba a játékokat.

Ezzel a kezdeményezéssel egy picit szeretnénk kibillenteni a gyerekeket a kórházi légkörből, s még ha meggyógyítani nem is tudjuk a beteg gyerkőcöket, legalább egy pár vidám pillanatot csempészünk az életükbe. Éppen ezért szervezünk évről évre gyűjtést a számukra, hiszen egy mosoly minden gyógyszernél többet ér" - mondta el Frank György, a Das WeltAuto márkaigazgatója.

A Das WeltAuto-ról
A minőségi használtautók forgalmazására létrehozott Weltauto program 2001-ben, ausztriai mintára valósult meg Magyarországon. Az évek során a márka a hazai piac meghatározó szereplőjévé vált. Miután a Volkswagen Csoport 2011-ben felvásárolta a Porsche Holding-ot érzékelhető volt, hogy a német anyacég szeretné a Weltauto programot a teljes világhálózatára kiterjeszteni. E törekvések végül 2013-ra racionalizálódtak: ettől az évtől kezdve új arculattal, ám a megszokott minőségi szolgáltatásokkal, Das WeltAuto néven a márka már a Volkswagen Csoport teljes hálózatában áll az ügyfelek rendelkezésére. A használtautó-kereskedők közül jelenleg a Das WeltAuto rendelkezik egyedül országos értékesítői hálózattal. A 30 értékesítőhelyet számláló rendszerben az ügyfelek kizárólag gondos állapotfelmérésen átesett, megbízható, kifogástalanul szervizelt autók közül választhatnak. A legjobb minőségű, hat évnél fiatalabb, 120.000 kilométernél kevesebbet futott autók esetében a Das WeltAuto egyedi elbírálás alapján 12 hónapos, vagy 30.000 kilométeres „5 csillagos” garanciát is vállal az autókra, így minimálisra csökken a vásárló kockázata használtautó-vásárlás esetén.

Bővebb információt a www.dasweltauto.hu honlapon talál.

www.vwh.hu     


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Das WeltAuto ; - Volkswagen

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: