Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Michelin újdonságok a TechAgro szakkiállításon

2016.04.05

Forrás: Michelin, Hírek
A Michelin idén is részt vesz április 3. és 7. között a régió legnagyobb mezőgazdasági szakkiállításán, a csehországi TechAgro kiállításon, Brno-ban.


Aki ellátogat a kiállításra, a Michelin P pavilon 018-as standján találkozhat a mezőgazdasági abroncsgyártás technológiai újításaival:

MICHELIN AxioBib IF750/75R46 – új méret a nagyteljesítményű traktorokra szánt, Ultraflex technológiával készült Michelin AxioBib abroncsból, mely minimális talajterhelés mellett maximális vonóerőt biztosít.

MICHELIN CerexBib IF1000/55R32 – új méret a speciálisan kombájnokon történő felhasználásra tervezett, alacsony nyomáson használható abroncsból, mely szintén Michelin Ultraflex technológiával készül.

MICHELIN Bibload 440/80R24 – új méret a kifejezetten a kemény felületen dolgozó rakodógépekre fejlesztett abroncsból, melynek kidolgozásakor a kényelem is fontos szempont volt.

MICHELIN CargoXbib Heavy Duty 560/60R22.5, az abroncs mely éppolyan ellenálló közúton és szántóföldön egyaránt, erősen terhelt állapotban is.

A Michelin interaktív, egyszerűen használható, több különleges funkcióval bővített mobilalkalmazással segíti a gazdálkodók munkáját, melyet szintén bemutat a brno-i kiállításon. A MICHELIN Pressure Calculator a valós felhasználási körülmények függvényében kiszámolja az alkalmazandó abroncsnyomást. Egy fényképet kell készíteni a traktorról, és pár gombnyomás múlva kész az eredmény. A MICHELIN Pressure Calculator megmutatja az adott terheléshez és sebességhez való nyomásértéket. Biztonságos közúti használat – termelékenység, talajvédelem a szántóföldeken.

www.michelin.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; Fém, gépipar ; Műanyag, gumi, üveg, szénszál ; Agrár ; - Michelin ; Kiállítás, konferencia

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: