Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

MICHELIN Pilot Sport Cup 2 abroncsok az új BMW M4 GTS-en

2016.04.08

Forrás: Michelin, Hírek
Gyári szerelésben kizárólagosan speciálisan fejlesztett MICHELIN Pilot Sport Cup 2 abroncsokkal szerelik a BMW M4 GTS limitált szériát.


Minthogy egy közúton is engedélyezett sportkocsiról van szó, a Michelin mérnökeinek olyan nagyteljesítményű, felsőkategóriás abroncsot kellett tervezniük, melyek minden körülmények között – közúton és versenypályán is – biztonságot nyújtanak. A BMW M4 GTS-re gyártott MICHELIN Pilot Sport Cup 2 abroncsnál a MICHELIN Bi-compound technológiát alkalmazzák, melynek lényege, hogy két különböző keverék adja a váll, illetve a futófelület gumiját. Ez biztosítja a megfelelő egyensúlyt a kormányozhatóság a tapadás és az abroncs élettartam között.

Annak érdekében, hogy megfeleljenek a BMW M által támasztott teljesítménybeli elvárásoknak, a Michelin mérnökei az abroncs futókeveréke, a felépítés és a mintázat közötti, valamint a tengelyen lévő abroncsok egymás közötti kapcsolatára összpontosítottak, ami nem csak az erőt, reakciót és komfortot biztosítja, de a gyors köridő és a pályán nyújtott kiegyensúlyozott teljesítmény miatt is elengedhetetlen – amellett, hogy csökkenti a vállzóna túlmelegedésének lehetőségét és a kopást.

A MICHELIN Bi-compound, kétkeverékes technológia mellett a versenysportokra fejlesztett „Track Variable Contact Patch 3.0” is jellemzi az abroncsot, mely újítás a talajjal érintkező felületen támadó erőket optimalizálja, és biztosítja, hogy a tapadási felület állandó maradjon akár egyenes vonalban, akár ívpályán mozog az autó.

A MICHELIN Pilot Sport Cup 2 bársonyhatást keltő, Premium Touch technológiával készült oldalfallal rendelkezik, vagyis amellett, hogy a kiváló teljesítménnyel bír, még jól is néz ki, ami nem utolsó szempont, ha egy olyan stílusos és a figyelem középpontjában lévő autóra kerül, mint a BMW M4 GTS.

Abroncs méretek:

Elől 265/35 ZR 19, hátul 285/30 ZR 20

A világelső abroncsgyártó Michelin küldetése a fenntartható mobilitás szolgálata. Járművek széles választékára tervez, gyárt és értékesít abroncsot. A Michelin olyan innovatív digitális szolgáltatásokat is kínál ügyfeleinek, mint a flottamenedzsment, illetve útvonaltervező szolgáltatás. Turisztikai kiadványokat, hotel- és étteremkalauzokat, térképeket, autósatlaszokat is kiad. A cégközpont a franciaországi Clermont-Ferrandban található, 170 országban rendelkezik kereskedelmi képviselettel, 112.300 főt foglalkoztat világszerte, és 68 termelő egységet működtet a világ 17 országában. Kutatási és fejlesztési tevékenységet Ázsiában, Európában és Észak-Amerikában lévő technológiai központjaiban végez (www.michelin.com).

www.michelin.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - BMW, MINI, Rolls-Royce ; Fém, gépipar ; Műanyag, gumi, üveg, szénszál ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; - Michelin

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: