Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Siemens új Neozed biztosító aljzatokat fejlesztett ki

2017.12.01

Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens új foglalatokat fejlesztett ki a Neozed biztosítókhoz, egy- és három-pólusú kivitelben, D01 és D02 méretben. A hőálló műanyagból készült új aljzatok a meglevő Siemens szerkezeteket fogják kiváltani.


Nyolc új változatot fejlesztettek ki 16 A és 63 A névleges áram erősségre. A kompakt készülékek  rendkívüli biztonságot nyújtanak , és az újfajta csatlakozóknak köszönhetően elosztóberendezésbe könnyen beépíthető . Most első ízben a szerkezeteket LED kijelzőkkel látták el, amelyek világosan jelzik, hogy túlterhelés vagy rövidzár miatt kioldott-e a biztosító, és ki kell-e azt cserélni.

A Neozed biztosító rendszert elsősorban elosztószekrényeknél  és ipari kapcsoló-berendezésekben használják. A rendszer otthoni telepítésre is megkapta a jóváhagyást. Az új biztosító aljzatok kifejlesztése során a biztonság és könnyű telepíthetőség volt a fő követelmény. Az új aljzatok kellően védettek véletlenszerű érintés ellen, mivel a csatlakozókat műanyag borítás fedi. Ez megkönnyíti a telepítésüket is, hiszen nincs szükség kiegészítő biztonsági burkolat  alkalmazására. Emellett a csatlakozókat  áttervezték, és két-keretes változattal helyettesítették, amellyel a vezeték a gyűjtősínhez csatlakoztatható. Ez azt jelenti, hogy két vezeték is beköthető. Az aljzatok hőálló műanyagból készülnek, ami garantálja a biztonságos működést nagy áramterhelések és magas környezeti hőmérsékletek esetén.

Kábeleknél, gépeknél és berendezéseknél a biztosítók optimális védelmet nyújtanak túlterhelések és rövidzárak ellen. Annak érdekében, hogy minimálisra csökkentsék például egy rövidzár hatását, a biztosítók garantálják a biztonságos és gyors lekapcsolást. A Siemens minden alkalmazási területre kínál biztosítókat, ideértve a megszakítókat, valamint elektromos védelmi készülékeket a gépekhez és berendezésekhez.

www.siemens.hu 


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Műanyag, gumi, üveg, szénszál ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem ; - Siemens

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: