Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Az új ŠKODA KAROQ elnyerte az „Arany kormánykerék” díjat

2017.11.14

Forrás: Porsche Hungaria, Skoda Sajtóközlemény
› A ŠKODA KAROQ diadalmaskodott a Bild am Sonntag és az Auto Bild olvasói szavazásának „Kis SUV-modellek” kategóriájában
› Az „Arany kormánykerék” („Das Goldene Lenkrad”) Európa egyik legtekintélyesebb autós díja


›  A ŠKODA KAROQ elsősorban tágas utasterével és korszerű infotainment-technikáival aratott sikert

Mladá Boleslav/ Budapest, 2017. november 14. – „Arany kormánykerék” („Das Goldene Lenkrad”) díjjal tüntette ki 2017-ben a Bild am Sonntag lap és az Auto Bild autós magazin az új ŠKODA KAROQ sorozatot. Olvasóik több mint húsz európai országból a „Kis SUV-modellek” kategóriájában a döntőbe szavazták a KAROQ családot, majd széleskörű tesztelést követően a szakértőkből álló zsűri választotta győztesnek a ŠKODA újdonságát.

Nagy örömmel tölt el, hogy ilyen jól szerepel modellpalettánk legifjabb tagja. Az ’Arany Kormánykerék’ elismerés jól mutatja, hogy összességében jelenleg a KAROQ a legvonzóbb ajánlat a kompakt SUV-modellek kategóriájában” – emelte ki Christian Strube, a ŠKODA AUTO igazgatótanácsának a műszaki fejlesztés területéért felelős tagja. „A KAROQ számos területen szolgálhat mércéül. E modellünk nagysikerű SUV-offenzívánk következetes folytatása” – tette hozzá Christian Strube.

Az „Arany kormánykerék” („Das Goldene Lenkrad”) Európa egyik legtekintélyesebb autós díja. Az idén a kis- és kompaktautók, a kis, illetve a nagy SUV-modellek, a közép- és felsőkategória, valamint a sportautók mezőnyében összesen 42 modell indult a szavazáson.

A ŠKODA KAROQ a kis SUV-modellek – összesen 12 indulóval a legnépesebb – kategóriájában szerepelt. Az Auto Bild és a Bild am Sonntag, illetve a több mint húsz európai országbeli testvérlap olvasói először kategóriánként négy-négy favoritot választottak ki, amelyeket azután az észak-olaszországi Baloccóban széleskörű tesztelésnek vetett alá az autóversenyzőkből, mérnökökből, prominens személyiségekből, formatervezőkből és a vezető európai autós magazinok főszerkesztőiből álló, 53 tagú szakértői zsűri.

A KAROQ a ŠKODA modelljeire jellemzően olyan erényeivel bizonyult meggyőzőnek a zsűritagok előtt, mint kényelme és térkínálata. A connectivity területén pluszpontokat is szerzett, a KAROQ ugyanis olyan legújabb generációs infotainment-rendszerek kínálatával érkezett, amelyek kapacitív érintőképernyőről vezérelhetők. A KAROQ emellett az első ŠKODA modellként kínál szabadon programozható digitális műszeregységet. Az LTE-modulnak és a WLAN-hotspotnak köszönhetően a ŠKODA KAROQ utasai folyamatos internet-kapcsolatot élvezhetnek. Mindezeken túl az új kompakt SUV-modell erőteljes hajtásrendszerével és jól sikerült futóműhangolásával is meggyőzte tesztelőit.

ŠKODA AUTO
› az egyik legnagyobb múltú autógyártó a világon. A céget 1895-ben alapították – az automobil születésének hőskorában. A vállalat főhadiszállása a mai napig Mladá Boleslav városában maradt.
› modellkínálatában jelenleg a következő típusok szerepelnek: FABIA, RAPID, OCTAVIA, KAROQ, KODIAQ és SUPERB.
› 2016-ban több mint 1 millió járművet szállított le vásárlóinak világszerte.
› 1991 óta a Volkswagen-csoport tagja. A Volkswagen-csoport az egyik legsikeresebb autógyártó a világon. A ŠKODA a csoport kötelékében függetlenül fejleszt és gyárt járműveket, valamint alkatrészeket, motorokat és váltókat.
› három telephelyen működik Csehországban, gyárt Kínában, Oroszországban, Szlovákiában, Algériában és Indiában főként a csoporton belüli partnerség keretében, továbbá Ukrajnában és Kazahsztánban helyi partnerekkel együttműködve.
› több, mint 30 ezer dolgozót alkalmaz világszerte, és száznál is több piacon működik aktívan.

www.skoda.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Škoda

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: