Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

2017-es Frankfurti Autószalon: a ŠKODA KAROQ kiállítási premierje élőben online

2017.09.11

Forrás: Porsche Hungaria, Skoda Sajtóközlemény
› A ŠKODA új kompakt SUV modellje a Frankfurti Nemzetközi Autószalonon (IAA) mutatkozik be
› A ŠKODA VISION E elektromos tanulmány most először tekinthető meg Európában


›  A ŠKODA sajtótájékoztatója élőben követhető a ŠKODA Storyboard felületén szeptember 12-én 12 órától

Mladá Boleslav/ Frankfurt/ Budapest, 2017. szeptember 11. - A ŠKODA márka két új modellt is bemutat a 2017. szeptember 12. és 24. között megrendezett Frankfurti Nemzetközi Autószalonon (IAA). A teljes egészében új fejlesztésű kompakt SUV modell, a ŠKODA KAROQ itt tartja kiállítási premierjét, míg a ŠKODA VISION E elektromos tanulmány most először, a Frankfurti Autószalonon debütál az európai közönség előtt. A 2017-es Frankfurti Autószalonon bemutatott modellek között helyet kapott még a ŠKODA KODIAQ SPORTLINE és a ŠKODA KODIAQ SCOUT változat is. A cseh márka sajtótájékoztatóját online követhetik az érdeklődők szeptember 12-én 12 órától.

A 15 perces sajtótájékoztatót a ŠKODA Storyboard felületén élőben közvetíti a márka. A média képviselői az alábbi beágyazási kód segítségével közvetíthetik az adást saját csatornáikon:

Livestream: https://www.skoda-storyboard.com  

Embed Code: https://youtu.be/nuH-oCvUrkw  

ŠKODA AUTO
› az egyik legnagyobb múltú autógyártó a világon. A céget 1895-ben alapították – az automobil születésének hőskorában. A vállalat főhadiszállása a mai napig Mladá Boleslav városában maradt.
› modellkínálatában jelenleg a következő típusok szerepelnek: FABIA, RAPID, OCTAVIA, KAROQ, KODIAQ és SUPERB.
› 2016-ban több mint 1 millió járművet szállított le vásárlóinak világszerte.
› 1991 óta a Volkswagen-csoport tagja. A Volkswagen-csoport az egyik legsikeresebb autógyártó a világon. A ŠKODA a csoport kötelékében függetlenül fejleszt és gyárt járműveket, valamint alkatrészeket, motorokat és váltókat.
› három telephelyen működik Csehországban, gyárt Kínában, Oroszországban, Szlovákiában, Algériában és Indiában főként a csoporton belüli partnerség keretében, továbbá Ukrajnában és Kazahsztánban helyi partnerekkel együttműködve.
› több, mint 30 ezer dolgozót alkalmaz világszerte, és száznál is több piacon működik aktívan
.

www.skoda.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Škoda ; Kiállítás, konferencia

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: