Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Megkezdődött az Audi R8 LMS GT4 értékesítése

2017.10.10

Forrás: Porsche Hungaria, Audi Sajtóközlemény
• Az ügyfélcsapatok új versenyautója már rendelhető
• Az Audi Sport ügyfelei Új-Zélandon és Ausztráliában is győzedelmeskedtek
• Pozitívan zárta a szezont a belga Audi Club Team WRT a Blancpain GT sorozatban


Neuburg, 2017. október 10. – Az Audi Sport ügyfélsport programját egy harmadik modellsorozattal gazdagító új Audi R8 LMS GT4 már négy kontinensen rendelhető.

Audi R8 LMS GT4

Elindult a legújabb változat értékesítése: az Audi Sport ügyfélsport programján belül áprilisban mutatkozott be az Audi R8 LMS GT4, amely az ügyfélcsapatok számára elérhető harmadik modellsorozat. Az akár 364 kW (495 LE) teljesítményre képes GT4 versenyautó értékesítése most kezdődött meg, az autó ára pedig 198.000 euró (ÁFA nélkül). Az autókat tulajdonosaik várhatóan decembertől vehetik át. Az érdeklődők Európában az Audi Sport ügyfélsport részlegén keresztül adhatják le rendeléseiket, míg a többi három kontinensen az Audi Sport customer racing North-America, Audi Sport customer racing Asia, Audi Sport customer racing Japan és az Audi Sport customer racing Australia lesz a vevők segítségére. A potenciális vásárlók központi kapcsolattartója pedig Hendrik Többe (hendrik.toebbe@audi.de).

Audi R8 LMS GT3

Álomeredmény a Phillip Island-i hétvégén: Matthew Stoupas nyerte mindhárom futamot a Victorian State Circuit Racing Bajnokság fináléján Ausztráliában. Az ötödik versenyen az ausztrál pilóta és Audi R8 LMS ultra versenyautója nem csupán a Phillip Island-i hétvégén volt legyőzhetetlen, de a sportautók versenyében is veretlen maradt. Ennek eredményeként eldőlt, hogy Stoupas lesz az a pilóta, aki Steven McLaughlant követi majd. McLaughlan az ausztráliai Victoria államban rendezett versenysorozatban diadalmaskodott egy Audi R8 LMS volánja mögött a tavalyi évben. Ross Lilley második helye az első és a harmadik futamon tette teljessé az Audi Sport ügyfélcsapatok sikeres hétvégéjét.

Első és második hely a Déli-szigeten: az új-zélandi Déli-sziget megbízhatósági versenysorozatának második fordulójában a Team International Motorsport egy első és egy második helyet ünnepelhetett. Ruapunaban, a Mike Pero Motorsport Parkban rendezett versenyen Lyall Williamson csapata most először vetette be az Audi R8 LMS második generációját. A három órás versenyt Andrew Bagnall és Matt Halliday végül csapattársaik, az első generációs Audi R8 LMS ultra versenyautóval induló Neil Foster és Johnny Reid előtt az első helyen zárták.
Sikeres szezonzáró Barcelonában: a belga Audi Club Team WRT a Blancpain GT megbízhatósági versenysorozatának szezonzáró spanyolországi futamán egy második hellyel búcsúzott. A két brit pilóta, Stuart Leonard és Jake Dennis mellett az Audi Sport holland versenyzője, Robin Frijns vezette az Audi R8 LMS versenyautót. A hármas egészen az utolsó kanyarig versenyben volt a győzelemért, a három órás barcelonai verseny végén azonban 0,719 másodperc hátránnyal meg kellett elégedniük a második hellyel.

Izgalmas szezonzáró az Audi Sport TT Cup sorozatban:az Audi Sport TT Cup bajnoki címének sorsa október 14-én Hockenheimben dől majd el. Jelenleg Philip Ellis áll az élen, aki eddig négy győzelmet, három második és két harmadik helyet gyűjtött be. A brit versenyzőnek ezzel 24 pontos előnye van a spanyol Mikel Azconával szemben, aki öt futamot nyert eddig idén. A hátralévő két versenyen összesen 50 pont szerezhető. Az összesítésben harmadik helyen álló Tommaso Mosca a mezőny legjobb újonca. Az új pilóták versenyében a 17 éves olasz 44 ponttal, gyakorlatilag behozhatatlan előnnyel vezet a dél-afrikai Keagan Masters előtt. Mosca 39 pontos hátrányból várja az idényzáró hétvégét, így matematikailag még neki is esélye van az összetett bajnoki cím elhódítására.

Az AUDI a prémiumszegmens egyik legsikeresebb személygépkocsi- és motorkerékpár-gyártója az Audi, Ducati és Lamborghini márkáival. A világ több mint 100 piacán van jelen, s 12 ország összesen 16 helyszínén termel. Az AUDI AG százszázalékos tulajdonú leányvállalata többek között az Audi Sport GmbH (Neckarsulm/Németország), az Automobili Lamborghini S.p.A. (Sant’Agata Bolognese/Olaszország), valamint a Ducati Motor Holding S.p.A. (Bologna/Olaszország). 2016-ban az Audi összesen mintegy 1,871 millió Audi gépkocsiját, 3457 Lamborghini sportautóját és 55.451 Ducati motorkerékpárját szállította ki ügyfeleinek. A 2015-ös év során az AUDI AG 58,4 milliárd euró forgalom mellett 4,8 milliárd euró működési eredményt ért el, s jelenleg világszerte mintegy 88 ezer főt foglalkoztat, közülük nagyjából 60 ezret Németországban. Az Audi új termékekre és a hosszú távon fenntartható technológiákra összpontosít, a jövő mobilitása szolgálatában.

www.audi.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Audi

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: