Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Hankook abroncsok tökéletes felszerelésként a beköszöntő télre

2017.09.19

Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
A prémium abroncsokat gyártó Hankook tehergépkocsik és autóbuszok számára gyártott téli abroncsaival felkészült a hamarosan várható hideg betörésére. A Smart-Control sorozat kormányzott és hajtott tengelyekre valamint pótkocsikhoz gyártott futófelületi mintázataival a Hankook megbízható teljes téli megoldást kínál,


mely a legjobb teljesítményt ígéri jégen és havon.

Németország, Neu-Isenburg, 2017. szeptember 19. - A SmartControl AW02 a Hankook speciális téli abroncsa tehergépkocsik számára, amelyet mind a kormányzott tengelyre, mind pedig a többi pozícióba fel lehet szerelni. Az összes tengelyhelyzetbe megfelelő abroncs a SmartControl abroncssorozat többi futófelületi mintázatához hasonlóan nem pusztán M + S jelölést, hanem kiegészítőleg „Három hegycsúcs hópehellyel“ szimbólumot is kapott, ami az abroncs magas szintű téli megfelelőségére utal.

A SmartControl DW07 futófelületi mintázatát teljesen a havas úton nyújtott teljesítményre és biztonságra összpontosítva fejlesztették ki. A Hankook tehergépkocsik hajtott tengelyére fejlesztett téli specialistája különlegesen széles futófelülettel rendelkezik, amely a gumi és a talaj közötti érintkezési felületet megnöveli, és ezzel javítja a tapadást és a menetjellemzőket. Emellett a futófelületi mintázat az öt fő vízelvezető mintaárokkal jelentősen növeli a biztonságon vízensiklás esetén.

A SmartControl TW01 pótkocsi abroncs, mely 5-bordás futófelületi mintázattal készül, kiváló fékteljesítményt nyújt mind nedves, mind pedig havas és jeges utakon. Ezt a középső 3 mintaároknál kialakított, ún. multi 3D-s lamellák biztosítják. A 3D-s lamellák emellett nagyfokú stabilitást nyújtanak a mintaelemeknek, ami a futófelület egyenletesebb kopását, ugyanakkor nagyobb futásteljesítményt és üzemanyag-hatékonyságot eredményez.

A téli időszakra a vezetőknek és a flottáknak fel kell szerelkezniük a legkeményebb időjárási körülményekre, hogy elkerüljék a drága állásidőket és biztonságosan célba érjenek. A Hankook ennek érdekében a lehető legjobban felkészült, és SmartControl elnevezésű teljes körű téli sorozatával havas úton optimális vonóerőátvitelt és biztonságot, ugyanakkor nagy futás- és fékteljesítményt nyújt.” – jelentette ki Juhos Attila, a Hankook magyarországi értékesítési igazgatója.

A Hankook Tire vállalatról

A Hankook Tire egyike az öt, a világon a legtöbb abroncsot gyártó abroncsgártónak. Innovatív, díjnyertes, kiváló minőségű radiál abroncsokat gyárt személygépkocsik, terepjárók, SUV-ok, könnyű tehergépkocsik, teherautók és buszok valamint a motorsport számára (mind a pályás versenyeken, mind pedig ralin résztvevő csapatoknak).

A Hankook Tire több mint 180 országba szállítja termékeit, és világszinten több mint 22.000 alkalmazottat foglalkoztat. A világ számos vezető autógyártója első gyári felszerelésként is a Hankook Tire abroncsait választja.

A vállalat mindent megtesz azért, hogy a legmagasabb szinten elégítse ki a vásárlói igényeket a termékek minősége, a technológiai kiválóság és a vezetési élmény területén, Ennek érdekében a Hankook folyamatosan befektet öt kutatás-fejlesztési központjába és hét gyártási egységébe. A Hannoveri Technológiai Központban az európai piac igényeire szabva fejlesztik az abroncsokat, különös tekintettel az európai premium autógyártók első szerelésű abroncsaira.

A Hankook Tire európai központja Neu-Isenburgban található, Frankfurt am Main közelében. A vállalatnak Németországban, Nagy-Britanniában, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Hollandiában, Magyarországon, Csehországban, Oroszországban, Törökországban, Svédországban és Lengyelországban vannak képviseletei. A további európai országokban a cég termékeit regionális nagykereskedők terítik. A vállalat globális bevételének kb. 30 százalékát az európai piacokon és a FÁK országaiban realizált értékesítések adják.

A Hankook Magyarországot választotta európai gyárának helyszínéül. A 885 millió eurós befektetésből a Dunaújváros melletti Rácalmáson a világ egyik legkorszerűbb abroncsgyára épült. A gyár 2007 júniusában kezdte meg működését és azóta is folyamatosan fejlődik, bővül. A cég jelenleg már több mint 3.300 alkalmazottat foglalkoztat és évente 14 milliónál is több gumiabroncsot gyárt személygépkocsik, SUV-ok és könnyű tehergépkocsik számára. A harmadik beruházási ütem 2015-ös befejezését követően a magyar gyár éves gyártókapacitása mintegy 19 millióra fog növekedni A Hankook Tire Magyarország Kft. rendelkezik az ISO 9001:2008., ISO/TSO 16949:2009. minőségi és az ISO 14001:2014. környezetvédelmi tanúsítvánnyal. A rácalmási gyárban készült termékek az európai piacot szolgálják ki, és megfelelnek a vezető autógyártók előírásainak és igényeinek is.

www.hankooktire.com/hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; Robot, automatika, automata ; Műanyag, gumi, üveg, szénszál ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem ; - Hankook Tire

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: