Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Innovatív vezetés a 360°-fokban elfordítható *Ball Pin Tyre* abronccsal

2017.09.13

Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
Újabb jövőbe mutató innovációs terméket, a 360°-ban elforduló „Ball Pin Tyre“ abroncsot mutatta be az idei frankfurti IAA alkalmával a prémium abroncsokat gyártó Hankook vállalat „The Next Driving Lab“ elnevezésű kampánya keretében.


Németország, Neu-Isenburg, 2017. szeptember 13. – Az idei IAA alkalmával Frankfurtban „The Next Driving Lab“ című kampánya keretében a Hankook bemutatta a 360°-ban elforduló „Ball Pin Tyre“ abroncsát. Ezzel a projekttel a Hankook futurisztikus vezetési élményt nyújtó, fejlett technológiákat jelenít meg. A kampányt 2013-ban indították el és továbbra is jól példázza a vállalat sok éves tevékenységét a fejlett, jövőorientált innovációk támogatása terén.

A „Ball Pin Tyre“ egy gömb alakú abroncs, mely egy 360°-os kör mentén képes elfordulni, így tökéletes szögben kanyarodik, illetve szlalomozni is képes.

Annak érdekében, hogy a „Ball Pin Tyre“ képes legyen erre, a Hankook a járművet egy fejlett giroszkóp rendszerrel és gömbkerékkel szerelte fel. A giroszkóp és a giroszenzor méri és meghatározza a jármű szögét a háromdimenziós térben, hogy fenntartsa a tökéletes egyensúlyt a karosszéria és a gumiabroncsok között. Ezen felül a három gömbkerék precíziós vezérlése lehetőséget biztosít a vezetőnek arra, hogy mindig a sebességnek megfelelően vezessen.

A „The Next Driving Lab“ kampányt 2013-ban keltették életre a Hankook Tire által létrehozott Digital Creative Car leleplezésével Koreában, Szöul utcáin. A kampány következő, jövőbe mutató projektje a „Mind Reading Tyre“ (gondolatolvasó abroncs), mely agyhullámok által közvetített parancsokra is képes reagálni. A Hankook Tire hivatalos videója a „The Next Driving Lab“ kampány harmadik projektje, a „Ball Pin Tyre“ bemutatásáról megtalálható a vállalat hivatalos webhelyén: (http://www.hankooktire.com) vagy a YouTube-on:
(https://www.youtube.com/watch?v=dTz-jszAkQ4&list=PLEB24B2655ECD46D6).
[Campaign] The Next Driving Lab by Hankook Tire II (2015), 0:44

A Hankook Tire vállalatról

A Hankook Tire egyike az öt, a világon a legtöbb abroncsot gyártó abroncsgártónak. Innovatív, díjnyertes, kiváló minőségű radiál abroncsokat gyárt személygépkocsik, terepjárók, SUV-ok, könnyű tehergépkocsik, teherautók és buszok valamint a motorsport számára (mind a pályás versenyeken, mind pedig ralin résztvevő csapatoknak).

A Hankook Tire több mint 180 országba szállítja termékeit, és világszinten több mint 22.000 alkalmazottat foglalkoztat. A világ számos vezető autógyártója első gyári felszerelésként is a Hankook Tire abroncsait választja.

A vállalat mindent megtesz azért, hogy a legmagasabb szinten elégítse ki a vásárlói igényeket a termékek minősége, a technológiai kiválóság és a vezetési élmény területén, Ennek érdekében a Hankook folyamatosan befektet öt kutatás-fejlesztési központjába és hét gyártási egységébe. A Hannoveri Technológiai Központban az európai piac igényeire szabva fejlesztik az abroncsokat, különös tekintettel az európai premium autógyártók első szerelésű abroncsaira.

A Hankook Tire európai központja Neu-Isenburgban található, Frankfurt am Main közelében. A vállalatnak Németországban, Nagy-Britanniában, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Hollandiában, Magyarországon, Csehországban, Oroszországban, Törökországban, Svédországban és Lengyelországban vannak képviseletei. A további európai országokban a cég termékeit regionális nagykereskedők terítik. A vállalat globális bevételének kb. 30 százalékát az európai piacokon és a FÁK országaiban realizált értékesítések adják.

A Hankook Magyarországot választotta európai gyárának helyszínéül. A 885 millió eurós befektetésből a Dunaújváros melletti Rácalmáson a világ egyik legkorszerűbb abroncsgyára épült. A gyár 2007 júniusában kezdte meg működését és azóta is folyamatosan fejlődik, bővül. A cég jelenleg már több mint 3.300 alkalmazottat foglalkoztat és évente 14 milliónál is több gumiabroncsot gyárt személygépkocsik, SUV-ok és könnyű tehergépkocsik számára. A harmadik beruházási ütem 2015-ös befejezését követően a magyar gyár éves gyártókapacitása mintegy 19 millióra fog növekedni A Hankook Tire Magyarország Kft. rendelkezik az ISO 9001:2008., ISO/TSO 16949:2009. minőségi és az ISO 14001:2014. környezetvédelmi tanúsítvánnyal. A rácalmási gyárban készült termékek az európai piacot szolgálják ki, és megfelelnek a vezető autógyártók előírásainak és igényeinek is.

www.hankooktire.com/hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; Robot, automatika, automata ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; YouTube ; Fém, gépipar ; Műanyag, gumi, üveg, szénszál ; - Hankook Tire ; Kiállítás, konferencia

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: