Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A KUKA kisrobot testre szabott átadást tesz lehetővé

2017.06.19

Forrás: KUKA Robotics, Hírek
Egy délnémet gépjárműgyártónál egy a KR AGILUS sorozathoz tartozó KUKA KR 6 R900 sixx berendezés szortírozatlan tengelykapcsoló tárcsákat vesz ki nagy precizitással drótkosarakból, majd átadja azokat egy hónológépnek további megmunkálásra. Ezt a 3D-Vision érzékelő révén történő koordináta-átvitel teszi lehetővé.


Meggyőző 3D-s helyzetfelismerés és ütemezés

Az ehhez szükséges rugalmasságot a HBi Robotics GmbH 3D-s szimulációs szoftvere biztosítja. A mozgási folyamatok 3D-s helyzetfelismeréssel való pontos nyomon követése révén a zavarkontúrok már előre felismerhetők. Emellett egy komplex automatizált berendezés ütemidőinek pontos meghatározását is elősegíti.

A KUKA kisrobot megragadja az elrendezetlen tengelykapcsoló tárcsákat.
3D szimulációs szoftver: KUKA kisrobot szortírozza a tengelykapcsoló tárcsákat

Rugalmasan bevethető KUKA kisrobot

A megoldás 2017 tavasza óta biztosítja a tengelykapcsoló tárcsák egyenletes és pontos lerakását. A termék kifutása esetén a berendezés egyszerűen, igény szerint átprogramozható. Akár egy eltérő szerszámgéppel való használatra is van lehetőség.

"Ezek a tulajdonságok meggyőzték a gépjárműipar területén dolgozó ügyfeleket, úgyhogy már további automatizálási megoldások is szerepelnek a tervek között." - Harald Bader, a HBi Robotics GmbH ügyvezetője

www.kuka-robotics.com    


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Robot, automatika, automata ; - KUKA

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: