Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Weldex 2017, Moszkva

2017.10.25

Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
Hagyományosan Moszkvában a „skolniki“ kiállító centrumban rendezték a 17. WELDEX kiállítást a hegesztő anyagok, technológiák és felszerelések nagy seregszemléjét, melyen az igm Robotersysteme AG kiállitási standja ismét komoly érdeklődést mutatott a látogató szakemberek körében.


A kiállítás vendégei megcsodálhatták a RTi 467-S robottal működő komplett rendszert, információt kaphattak a legújabb fejlesztésű LinRob lienáris hegesztő robotokról, valamint az RTM mobil hegesztő robotról is. A kiállított berendezések iránt nagy volt az érdeklődés a hegesztő szakembereknél, akiket kérdések esetén munkatársaink szívesen tájékoztattak és egyben különböző üzemi feladatokra is megoldást nyújtottak.  

A Weldex vásár nemcsak új kapcsolatok kiépítésre és potenciális partnerek megismerését szolgálta, meglévő partnereinkkel is tudtunk beszélgetni és a kapcsolatot ápolni.

Minden kedves látogatónknak köszönjük a standunkon mutatott érdeklődést és jövőre is örömmel várjuk látogatásukat Skolnikiben, ahol ismét bemutatjuk legújabb fejlesztéseinket!

www.igm-group.com    


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Robot, automatika, automata ; - igm ; Fém, gépipar ; Kiállítás, konferencia

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: