Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Datacenter Clarity LC új változata még hatékonyabbá teszi az adatközpontokat

2017.10.27

Forrás: Siemens, Hírek
A Datacenter Clarity LC* 3.0 verziójának új változata, ami a Siemens Building Technologies divízió DCIM (adatközponti infrastruktúra-menedzselő) szoftvere, problémamentesen integrálható a Desigo CC épület-üzemeltetési platformmal, tovább javítva az adatközpontok infrastruktúráinak kezelését.


A Desigo CC-ben kezelt kritikus riasztások most már közvetlenül a Clarity LC rendszerben adminisztrálhatók egy web alapú szolgáltatás segítségével. A rendszer a kritikus riasztások megjelenítését és feldolgozását egy háromdimenziós modell segítségével végzi, ami valós időben mutatja az érintett eszközöket. Mihelyt a háromdimenziós modellben megszületett a megfelelő megoldás a riasztás kezelésére, olyan munkafolyamat veszi kezdetét, melynek során az informatikáért és a létesítmény-gazdálkodásért felelős csoportnak fizikailag meg kell valósítania az adatközpontban esetleg szükséges változtatásokat. Ezzel optimalizálják a szakterületeken és részlegeken átívelő hibaelhárítási folyamatot.

"A Datacenter Clarity LC 3.0 változatával valódi hozzáadott értéket kínálunk ügyfeleinknek a teljes átláthatóság, a holisztikus megjelenítés és a fejlett kezelési képességek révén, lehetővé téve az adatközpontokban a hatékony eszközgazdálkodást" - jelentette ki Philippe Heim, a Siemens adatközponti infrastruktúra-menedzselő részlegének portfólió menedzsere. "Ezzel egy újabb tökéletes helyet hozhatunk létre."

A BT divízió és az Intel együttműködésének eredményeként ma már rendelkezésre áll egy interfész az Intel platformok felé, így minden egyes szerverből kiolvashatók az olyan specifikus adatok, mint például a hőmérséklet és az energiafogyasztás. Az Intel DCM (adatközpont menedzser) eszközének integrálása a pontos valós idejű adatok átvitelével megkönnyíti az adatközponti kapacitások célzott elemzését, tervezését és vezérlését. Ez további lényeges információk megjelenítése és kezelése révén lehetővé teszi az adatközpont optimalizált, energia-hatékony működését.

"Ezzel a partneri viszonnyal a Siemens hatékony építészeti technológiai eszközeit ötvözhetjük az Intel informatikai hardverekkel kapcsolatos ismereteivel. Ily módon a Dolgok Internete valósággá válik az adatközpontokban, és átfogó adatközponti infrastruktúra-menedzselő megoldást kínálhatunk az adatközponti szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfeleknek" - mondta Jeff Klaus, az Intel Corporation Data Center Management Solutions (adatközpont menedzselési megoldások) részlegének vezérigazgatója.

A Datacenter Clarity LC 3.0 a Siemens integrált adatközpont menedzselési programcsomagjának (IDCMS) a része. Az IDCMS transzparens és holisztikus infrastruktúra-menedzselő rendszer, amely intelligens szoftver használatával segíti a több szakterületet lefedő (interdiszciplináris) folyamatok vezérlését és automatizálását a rendszer és az informatikai folyamatok optimalizálása során. Ugyanakkor a Datacenter Clarity LC korszerűsített, 3.0 változata előnyös a teljes programcsomag számára és elősegíti annak további bővülését.

* A Datacenter Clarity LC a Maya Heat Transfer Technologies, Ltd. cég tulajdonában levő és általa engedélyezett védjegy.

www.siemens.hu 


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Robot, automatika, automata ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Ingatlan, építőipar ; - Siemens

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: