Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Vectron MS mozdony Hollandiára is megkapta a tanúsítványt

2017.10.20

Forrás: Siemens, Hírek
A Vectron mozdony több áramnemű (többrendszeres, MS) változata 2017. szeptember 21-én megkapta a Holland Környezetvédelmi és Közlekedési Felügyelet (ILT) biztonsági tanúsítványát, ami a hollandiai üzemeltetéshez szükséges.


Ezzel az engedéllyel a Vectron immár elérheti a holland kikötőket; ez fontos mérföldkő ahhoz is, hogy a mozdonyt használni lehessen az Ausztrián, Németországon, Olaszországon, Hollandián és Svájcon áthaladó teljes Rajna-alpesi közlekedési folyosón. A korábban értékesített Vectron lokomotívok közül 121 most már Hollandia területén is üzemeltethető.

A Vectron mozdony több áramnemű (többrendszeres, MS) változata 2017. szeptember 21-én megkapta a Holland Környezetvédelmi és Közlekedési Felügyelet (ILT) biztonsági tanúsítványát, ami a hollandiai üzemeltetéshez szükséges. Ezzel az engedéllyel a Vectron immár elérheti a holland kikötőket; ez fontos mérföldkő ahhoz is, hogy a mozdonyt használni lehessen az Ausztrián, Németországon, Olaszországon, Hollandián és Svájcon áthaladó teljes Rajna-alpesi közlekedési folyosón. A korábban értékesített Vectron lokomotívok közül 121 most már Hollandia területén is üzemeltethető.

www.siemens.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Siemens

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: