Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Siemens hajtás technológiával szerel fel kínai alumínium üzemeket

2017.09.22

Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens több kínai alumíniumgyárat szerel fel közép- és kisfeszültségű hajtásokkal. A megrendelés értéke a tízmillió eurós nagyságrend alsó sávjába esik.


Az üzembe helyezést több szakaszban fogják végrehajtani 2018 novembere és 2019 áprilisa között. A cél a hengerművek termelékenységének megőrzése hatékony és megbízható meghajtó rendszerek alkalmazásával.

Bernward Reif, az SMS Group GmbH villamos és automatizálási berendezések részlegének ügyvezető alelnöke és Sven-Michael Böhm, a Siemens AG Metals, Energy and other Industries Drive Applications (fémfeldolgozás, energia és egyéb ipari meghajtó alkalmazások) szervezetének alelnöke aláírja azt a megállapodást, melynek értelmében több kínai alumíniumgyárat szerelnek fel a Siemens által szállított villamos hajtásokkal.

A Siemens a megrendelést az SMS Csoport részeként működő SMS China cégtől kapta. A Csoport globális méretű üzemépítő és gépgyártó cég a vas- és színesfém ipar területén. Az alumínium iránti növekvő kereslet következtében a cég több alumínium hengermű építésére kapott megbízást. A Siemens fogja szállítani a meghajtó technológiát a Kína észak-keleti részén levő Liaoning tartományban található Liaoyang település közelében létesített hideghengerműhöz, valamint az ugyancsak a Liaoning tartományban található Yingkou kikötőváros környékén épített hideg-meleg hengerműhöz. Az alumínium hengerművekbe leszállítandó termékek között szerepel az a középfeszültségű hajtás rendszer, amely tartalmazza a Sinamics SM150 frekvenciaváltókat, a teljes hajtás vezérlő rendszert, a hűtőberendezést, a gépészeti állomást, a kapcsolódó projekt-irányítási egységeket, a hardver- és szoftverfejlesztési eszközöket, beleértve az egyes gyáregységek üzembe helyezését és a kisfeszültségű hajtástechnikai komponenseket.

Emellett egy durvalemez- és Steckel-hengerművet kisfeszültségű berendezésekkel szerelnek fel. Ez Rizhao közelében található, ami egy több mint egymillió lakosú város Kelet-Kína Shandong tartományában. Ez az üzem főleg Sinamics S120 kisfeszültségű frekvenciaváltókat fog használni. A megállapodás szerinti kulcsfontosságú teljesítménymutatók garantálása érdekében a megrendelés számos vizsgálatra is kiterjed (kuplungolt és szétkuplungolt próbaüzemek, rendelkezésre állási teszt, terhelés-optimalizálás, végső vizsgálat), amiket az üzemben fognak elvégezni.

www.siemens.hu     


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Robot, automatika, automata ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Fém, gépipar ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem ; - Siemens

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: