Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A GWT Csoport nagy sikerrel mutatkozott be Düsseldorfban a 2017 évi Schweissen & Schneiden szakvásáron

2017.10.12

Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
Idei bemutatkozásunk a 2017 évi Schweissen & Schneiden vásáron teljes sikerrel zárult.


Az eddigi legnagyobb vásári standunkat folyamatosan érdeklődők sokasága látogatta és mind az 5 nap alatt élénk érdeklődés mutatkozott az igm Robotersystem AG új fejlesztései pl. a mobil RTM hegesztőrobot, valamint a LinRob lineáris robotrendszerek iránt. A standon telepített újonnan kibővített i4i (robotadat vizualizálási) rendszert szintén nagy érdeklődés követte és a látogatók igen pozitívan értékelték.

Számos látogató, sok meglévő cég és számos potenciális érdeklődő szakavatott tájékoztatást kapott új termékeinkről, legújabb fejlesztéseinkről, továbbá több projekt lehetőségről, melyekkel jövőbeli együttműködéshez is meg tudtuk nyerni őket.

Örülünk a csoportunkkal kapcsolatos pozitív visszajelzésnek és köszönjük a Polysoude, Steigerwald Strahltechnik, PTR Strahltechnik és Oxytechnik leányvállalatainknak a hatékony együttműködést, nélkülük nem tudtuk volna ezen széles szakmai hátteret biztosítani.

A vásár után nyilvánosságra hozták, hogy a következő Schweissen & Schneiden szakvásárt 2012- ben Essenben rendezik.

www.igm-group.com   


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Robot, automatika, automata ; - igm ; Fém, gépipar ; Kiállítás, konferencia

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: