Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Hegesztési Felelősök 19. Országos Tanácskozása Hajdúszoboszlón

2017.09.20

Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
A Hegesztési Felelősők Országos Találkozóját 19. alkalommal az idén is Hajdúszoboszlón szeptember 14-15 között rendezték.


A konferencián több mint 200 szakember vett részt, ahol számos szakmai előadás hallgathattak meg. Az igm Robotrendszerk Kft, illetve a GWT Csoport saját standdal képviseltette magát. Számos magyar előadás mellett nemzetközi előadást is elhangzott  Prof.Dr.-Ing. SFI Gerd KUscher úrtól a GSI Schweisstechnik International GmbH.képviseletében vasúti sínek és váltók törési okok analízisének témakörében. A meglévő és potenciális partnerek, hegesztő szakemberek élénk érdeklődést mutattak a robotizált hegesztési és elektronsugaras technológiák iránt és megkapták az igm 50. éves jubileumára készült legújabb gyártói katalógusunkat is. Az első sikeres kapcsolatfelvétel után több céggel kölcsönös látogatásban és a szakmai kapcsolat folytatásában állapodtunk meg.

A sikerre való tekintettel a 20. konferenciát az MHtE jövőre is Hajdúszoboszlón rendezi.

www.igm-group.com 


NEWS ; Ipari hírek ; Robot, automatika, automata ; - igm ; Fém, gépipar ; Hegesztés

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: