Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

A Scania megújítja építőipari járműkínálatát

2017.08.21

Forrás: Scania, Sajtóközlemény
Kemények, megállíthatatlanok és tökéletesen felkészültek a legnehezebb feladatokra is. Szeptember 4-én a Scania leleplezi az építőipari teherautóinak teljesen új családját. Kövesse élő internetes közvetítésen keresztül a 18:30-kor (közép-európai idő szerint) kezdődő bemutatót a nextgenscania.com weboldalon!


A Scaniát milliók követik online csatornákon az ügyfelek, a gépkocsivezetők és a rajongók körében, akiket természetesen mind meghívtunk, hogy tartsanak velünk ezen a jelentős eseményen” – mondta Erik Ljungberg vállalati kapcsolatokért felelős alelnök.
Az elkövetkező napokban a Scania előzetesen már ad némi ízelítőt erről az új csodáról az interneten és a közösségi médiában. „Tudjuk, sokan már epedve várják, hogy láthassák, mit tartogat a Scania, és habár a javát a végére tartogatjuk, addig is ígérhetünk némi izgalmas betekintést.

Az új, ízig-vérig építőipari családdal a Scania nagy kihívás elé állítja a legkeményebb alkalmazásokra kínált legmasszívabb tehergépkocsik piacát. Több évnyi fejlesztést fordítottak arra, hogy megalkossák a sokoldalú építőipar számos alkalmazására megfelelő járműcsaládot. Mindezt szeptember 4-én leleplezik.

Az érdeklődők ezeknek a tehergépkocsiknak minden jellemzőjét láthatják és hallhatják majd. Az élő közvetítés helyszíne egy valódi építkezés lesz, ahol az új járműcsalád tagjait egy tesztnek vetik alá, amely során a nézők saját szemükkel láthatják majd, hogy ezek a tehergépkocsik hogyan teljesítenek nehéz körülmények között. Az építőipari család a Scania új generációs teherautói bemutatásának második ütemét képviseli. Az általánosan elismert távolsági tehergépkocsik tavalyi bemutatását követően a Scania most is a műszaki innovációkra épít, hogy megfeleljen egy újabb szállítási kihívásnak.

Tartson velünk, amikor leleplezzük ezt a kivételes teherautó-családot! Ossza meg velünk a pillanatot az interneten az élő webes közvetítésen keresztül vagy élőben a Facebookon! Iratkozzon fel egy emlékeztetőre a nextgenscania.com weboldalon, hogy véletlenül se mulassza el ezt az eseményt!

A Scaniáról
A Scania a világ vezető nehéztehergépkocsi-, autóbusz-, hajómotor- és iparimotor-gyártói közé tartozik. A vállalat tevékenységében a termékek mellett egyre nagyobb részarányt képviselnek a pénzügyi és egyéb szolgáltatások, amelyek költséghatékony szállítmányozási megoldásokat és maximális üzemidőt biztosítanak a Scania ügyfeleinek. A Scania több mint 44 ezer alkalmazottal mintegy száz országban van jelen. A kutatás és fejlesztés jellemzően Svédországban összpontosul, míg a termelés Európában és Dél-Amerikában folyik, az alkatrészek és komplett járművek gyártásának világméretű megosztásának lehetősége mellett. A 2015-ös évben a vállalat értékesítési árbevétele meghaladta a 94,8 milliárd svéd koronát, míg üzemi eredménye 9,6 milliárd svéd koronát tett ki.

www.scania.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; - Scania ; Internet, IoT, felhő ; Fém, gépipar ; Ingatlan, építőipar

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: