Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

FANUC PANEL iH Pro széles LCD-képernyővel

2017.08.17

Forrás: FANUC, Hírek
A FANUC bemutatja az iHMI-kijelzők termékcsaládjának legújabb tagját: a 21,5”-es széles LCD-képernyővel felszerelt új FANUC PANEL iH Pro-t.


A nagy Full-HD kijelzőn egyszerre több információ könnyen megjeleníthető a kijelzőn. A kezelők a kézikönyvet és a műveleti képernyőt egy időben jeleníthetik meg a kijelzőn, így kényelmesen, a képernyők közötti váltás nélkül kaphatják meg a szükséges információkat. A nagy teljesítményű Intel Core i5 processzor több szoftver egyidejű futtatását teszi lehetővé a PANEL iH Pro-n, mint például a kifinomult 3D szimulációk. A részprogramok könnyen, megmunkálás nélkül ellenőrizhetők és javíthatók.

A széles LCD-képernyővel felszerelt új FANUC PANEL iH Pro az álló és a fekvő tájolást is támogatja. Az álló tájolással a virtuális billentyűzet és a vezérlőpanel a műveleti képernyő alá rendezhető. A hardver billentyűzet és vezérlőpanel mellőzhető, így csökken a részek száma. A FANUC PANEL iH Pro precíz kapacitív érintőképernyővel van felszerelve, amely kiválóan használható, és okostelefonhoz hasonló intuitív használatot tesz lehetővé.

www.fanuc.eu   


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Robot, automatika, automata ; - FANUC ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Fém, gépipar ; CNC-PLC

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: