Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Több mint 400 kiállítót várnak a 2017-es Szentlőrinci Gazdanapokra

2017.08.02

Forrás: IpariCégek.hu: Ipari kiállítás: Szentlőrinci Gazdanapok sajtótájékoztató
A XXIV. Szentlőrinci Gazdanapok 2017. augusztus 11-13. kiállításra több mint 400 kiállítót várnak a szervezők.


A rekordszámú kiállítók között az idei rendezvényre még több külföldi kiállító is várható, főleg Horvátországból, valamint Romániából, Bosznia-Hercegovinából, Németországból és Ausztriából is.

Győrvári Márk, Pohl Marietta és Végh Gábor a sajtótájékoztatón
Győrvári Márk, Pohl Marietta  és Végh Gábor a sajtótájékoztatón. Fotó: IpariCégek.hu

Győrvári Márk, a Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány kuratóriumi elnöke kiemelte, hogy a gyorsan növekvő online világban is nagy igény van a hagyományos vásárokra.

Pohl Marietta, a Baranya Megyei Vállalkozói Központ ügyvezető igazgatója elmondta, hogy az idei kiállításon megismerhetők az agráriumban használt legújabb munkagépek és a szakmai konferencián a résztvevők tájékoztatást kaphatnak a jogszabályi környezetről és az európai innovációs partnerség lehetőségeiről is.

Végh Gábor vásárigazgató tájékoztatása szerint az érdeklődők a szántóföldi bemutató keretében több munkagépet és technológiát élőben is megismerhetnek. A kiállítás vasárnapi programjában a  Szentlőrinci Vágta idén is a Nemzeti Vágta előfutamaként kerül megrendezésre.


Ipari Blog ; NEWS ; Ipari hírek ; Munkagép, haszongép ; Fém, gépipar ; Agrár ; Élelmiszer ; Kiállítás, konferencia ; - BMVK, Szentlőrinci Mezőgépnapok

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: