Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Iparági fejlemények az intelligens gyártásban

2017.07.17

Forrás: FANUC, Hírek
Jekatyerinburg, Oroszország – 2017. július 17. – Az oroszországi FANUC – a világ egyik élenjáró gyártója a CNC vezérlőrendszerek, robotok és gyártóberendezések gyári automatizálásában – részt vett az idei INNOPROM kiállításon.


Ez a nemzetközi vásár egymást követően immár hetedik alkalommal adott „teret a nemzetközi együttműködésnek”, amelyen vezérigazgatók, politikai küldöttek és döntéshozók cseréltek tapasztalatot és osztották meg nézetüket az idei irányelv, a nemzetközi intelligens gyártás megvalósításának keretében. A látogatók június 10. és 13. között több szektor (fémfeldolgozás, ipari automatizálás, mechanikai építőipar és energiaipar) ágazati szakértőinek élő prezentációin vehettek részt. A FANUC mellett körülbelül még 640 vállalat állította ki legújabb, úttörő termékfejlesztéseit és technológiáit.
Putyin orosz elnök részt vett az INNOPROM megnyitó ünnepségén, a vásár első napján. A kiállításon tett látogatása során betért a FANUC standra, ahol Dr. Y. Inaba rövid bemutatót tartott a FANUC-ról.

Több VIP vendég is jelen volt, többek között a kínai LIFAN vállalatcsoport elnöke, valamint a „Kaspersky laboratórium” alapítója és elnöke, Eugene Kaspersky, aki találkozott Dr. Y. Inaba úrral.

2017-ben Japánt választották partnerországgá. Ez alkalomból egy japán kulturális programot is rendeztek, amelynek keretében hagyományos és modern művészeti bemutatókat tartottak a felkelő nap országából.

A japán elnök és vezérigazgató, Dr. Y. Inaba és az európai elnök és vezérigazgató, Shinichi Tanzawa ez alkalomból látogattak el a vásárra. Dr. Y. Inaba műszaki bemutatót tartott a 232. sz. FANUC standon kiállított termékekről, ahol a központi téma az IoT alkalmazás volt, mely „MT Link-i” néven fut. Ez egy számítógépes szoftver, amellyel a felhasználók szorosan követhetik a változókat, például a gépek vagy a berendezések állapotait, a gyárban egymással összekapcsolt gépek előzményadatait és naplóadat-elemzéseit. Ezen eszköz segítségével a felhasználók okosabb és megalapozottabb döntéseket hozhatnak. A moszkvai régió közelében lévő autóipari üzemmel létrehozott kapcsolaton keresztül videót vetítettünk az üzemből a FANUC standon, amelyet a TONAR vállalat segítségével állítottunk fel.

Dr. Y. Inaba ezenkívül említést tett az ROBODRILL és -D21MiB két teljes körű megmunkáló központról, az M-20iA/35M nagy inercia teljesítményű robotról, a ROBOSHOT α-S50iA nagy precíziós fröccsöntő berendezésről, valamint a ROBOCUT α-C400iB vezetékes EDM gépről.

Ezenkívül több FANUC robotcellát mutattak be a FANUC hivatalos partnereinek standjain, nevezetesen a Belfin Csoport által készített könnyű és gyors hegesztőrobotot, az ARC Mate 100iC-t, továbbá a SIGMA és az INTEC által gyártott hosszúkarú mini robotot, az LR Mate 200iD/7L-et.

A széles körű üzleti program részeként nemzetközi hírnevű előadók és szakértők 150 megbeszélést tartottak. A FANUC elnöke és vezérigazgatója, Dr. Y. Inaba és más híres vezetők, például a Volvo Csoport vezérigazgatója és az Orosz Föderáció ipari és kereskedelmi minisztere is részt vettek az „Intelligens gyártás: versenymodellek és a technológiák versenye a nemzetközi piacon” című stratégiai megbeszélésen.

Az INNOPROM-ot tavalyi nagy sikere után Eurázsia leggyorsabban növekvő kereskedelmi vásárává minősítették, így az idei eredmények is ígéretesek. Ezért a FANUC az utóbbi néhány évben nagy lelkesedéssel vett részt az eseményen és a tervek szerint a jövőben is így tesz.

A FANUC-ról
A FANUC Corporation világszinten élenjáró gyártó a CNC vezérlőrendszerek, robotok és szerszámgépek gyártási automatizálásának területén (ROBODRILL, ROBOCUT és ROBOSHOT). A FANUC 1956 óta tölt be úttörő szerepet a számítógépes numerikus vezérlőberendezések fejlesztésében az automatizálási ágazatban. A FANUC világszerte 252 irodájában több mint 6500 főt foglalkoztat. Széles körű értékesítési hálózattal büszkélkedhet, műszaki támogatást, továbbá logisztikai szolgáltatást és vevőszolgálatot nyújt.

www.fanuc.eu  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Robot, automatika, automata ; - FANUC ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; YouTube ; Fém, gépipar ; CNC-PLC ; Kiállítás, konferencia

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: