Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Új J-30iB vezérlő

2017.07.07

Forrás: FANUC, Hírek
A FANUC bemutatja új, rugalmas vezérlőjét
Echternach, Luxemburg – A FANUC bemutatja új J-30iB vezérlőjét, amely szervo hajtással felszerelt, mechanikai egység és robot kinematika nélküli FANUC vezérlő.


A FANUC a bevált standard vezérlőt kínálja bármely automatizálási megoldáshoz, amelynél pozicionálási követelmé-nyek vannak. A bevált FANUC robottechnológia révén a J-30iB bármilyen automatizálási követelménynél és a mozgásvezérlés integrálásánál rendkívül rugalmas.

Ez a többtengelyes automatizálási megoldás minden egyszerre működő géptengelyen biztosítja a vezérlést és a precizitást, és minden biztonsági szabványnak megfelel. Lehetővé teszi a gyakran összetett projektek mérnöki megvalósítását és a szervotengely pozicionálási feladat integrálását, hozzájárulva a könnyű keze-léshez és a karbantartás szükségességének csökkenéséhez.

A FANUC-alapú J-30iB vezérlő segítségével a gyártók egyszerre javíthatják üzleti agilitásukat és növelhe-tik termelékenységüket a komplex mozgásvezérlésnek köszönhetően” – mondja Thomas Schneider, az anyagkezelési és képalkotási osztály termékmenedzsere.

A vezérlő a FANUC-alapú technológiák folytatása, ezért megfelel a szokásos, magas szintű minőségi szabványoknak. A bevált FANUC vezérlési koncepciók további használatának köszönhetően lehetővé teszi a gyors és könnyű kezelést. Különösen azok, akik korábbi tapasztalatokkal rendelkeznek más jól ismert FANUC termékekről (mint például az R-30iB), láthatják, hogy e vezérlő kezelése és programozása azoké-val azonos. A J-30iB nagyrészt tartalmazza a FANUC robotok ismert és bevált szoftverbeállításait, és a robot által támogatott ipari terepi buszrendszerek is teljes mértékben támogatottak.

A FANUC 3 féle standard J-30iB konfigurációt kínál, de műszaki felmérést követően egyedi konfigurációk is igényelhetők és megvalósíthatók. Először a legnagyobb csomagolóipari vásáron, a németországi Düs-seldorfban, május 4. és 10. között kerül bemutatásra.

A FANUC-ról
A FANUC Corporation világszinten élenjáró gyártó a CNC vezérlőrendszerek, robotok és szerszámgépek gyártási automatizálásának területén (ROBODRILL, ROBOCUT és ROBOSHOT). A FANUC 1956 óta tölt be úttörő szerepet a számítógépes numerikus vezérlőberendezések fejlesztésében az automatizálási ága-zatban. A FANUC világszerte 252 irodájában több mint 6500 főt foglalkoztat. Széles körű értékesítési háló-zattal büszkélkedhet, műszaki támogatást, továbbá logisztikai szolgáltatást és vevőszolgálatot nyújt.

www.fanuc.eu  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Robot, automatika, automata ; - FANUC ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Fém, gépipar ; CNC-PLC

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: