Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Tour de France: a ŠKODA KAROQ lelkesíti a tömeget

2017.07.07

Forrás: Porsche Hungaria, Skoda Sajtóközlemény
¤ Nézők tízezrei lehettek szemtanúi a ŠKODA KAROQ debütálásának a Tour de France düsseldorfi rajtjánál
¤ A ŠKODA új kompakt SUV modellje szervizjárműként teljesít szolgálatot a világ leghíresebb kerékpáros versenyén


Mladá Boleslav/Düsseldorf/Budapest, 2017. július 7. – Tízezrek láthatták a Tour de France szombati rajtját (Grand Départ), ahol a ŠKODA KAROQ szervizjárműként kísér három kerékpáros csapatot: a dél-afrikai „Team Dimension Data”, a holland „Team Lotto NL – Jumbo” és a belga „Lotto Soudal” alakulatait.

A ŠKODA új modellje első nyilvános szereplésén egy 14 kilométeres időfutamon követi a három csapat kerékpárosait. Az idei évben a Tour első szakasza – az időfutam – a Düsseldorf Messe-től (düsseldorfi vásárcsarnok) indulva a Rajna mentén a híres Königsallee felé vezetett, majd visszatértek a kerékpárosok ismét a Messe-hez. Ez mind Düsseldorf számára – hiszen 30 év után rajtol ismét a Tour de France mezőnye Németországból – mind a ŠKODA KAROQ számára nagyszerű bemutatkozás, utóbbi ugyanis most először jelent meg a nyilvánosság előtt az év végi piaci bevezetést megelőzően.

A ŠKODA AUTO

›  a világ egyik legrégebbi, ma is termelő járműgyártó vállalata. Csehországi székhelyén, Mladá Boleslavban 1895-től először kerékpárokat, majd motorkerékpárokat és gépkocsikat készített.
›  palettáján jelenleg hét személygépkocsi-típuscsalád szerepel: a Citigo, a Fabia, a Roomster/Praktik, a Rapid, az Octavia, illetve a Yeti és a Superb.
›  2013-ban világszerte mintegy 920.800 autót szállított ki ügyfeleinek
›  1991 óta a Volkswagen Csoporthoz tartozik, azaz a világ egyik legsikeresebb autóipari konszernjének tagja, amelynek szervezetében a ŠKODA önálló fejlesztői és gyártói tevékenységet folytat, a gépkocsik mellett olyan további komponensekre is kiterjedően, mint a motorok és sebességváltók.
›  Csehországban három helyszínen működik, ám – elsősorban konszernszintű partneri együttműködések keretében – Kínában, Oroszországban, Szlovákiában és Indiában is gyártja típusait.
›  jelenleg mintegy 25.800 dolgozót foglalkoztat világszerte, s több mint 100 ország piacának aktív szereplője.

www.skoda.hu    


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Škoda ; Fém, gépipar

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: