Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Augusztusban indul a szavazás az "Év haszonjárműve" versenyben

2017.06.30

Forrás: Porsche Hungaria, Volkswagen Haszonjárművek Sajtóközlemény
Hannover/Budapest, 2017. június 30. – A Camion&Truck szaklap idén is meghirdeti az "Év haszonjárműve" versenyt, melyen legutóbb a Volkswagen Haszonjárművek márka három kategóriában is nyert, tavaly a Caddy Alltrack, a Transporter T6 és az Amarok lett kategóriája legjobbja.


A most 22. alkalommal sorra kerülő díjazásra ismét lehet szavazni, a lap az augusztusi számban hirdeteti meg a szavazást.

A 2017-es megmérettetésre ezúttal 5 kiváló Volkswagen pályázik, a márka a Volkswagen Amarok Aventura V6 3.0 TDI SCR BMT 4Motion Tiptronic, a Volkswagen Crafter 35 HT 2.0 TDI SCR BMT 4Motion, a Volkswagen Transporter RT 2.0 TDI SCR BMT 4Motion DSG, a Volkswagen Multivan RT „Bulli 70” 2.0 TDI SCR BMT 4Motion DSG és a Volkswagen Caddy Edition35 2.0 TDI SCR BMT 4Motion DSG száll versenybe. Remélhetőleg sok olvasó és szavazó találja majd érdemesnek ezeket a Volkswageneket az egyes kategóriák legjobbja címre, így érdemes figyelni a Camion&Truck Magazin augusztusban megjelenő számát.

www.vwh.hu       


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Volkswagen ; Munkagép, haszongép

Eladó ipari cégek ajánlatainkból:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 12.000 ipari hírből:

Legújabb Cégfelvásárlás hírek: